притисни ентер »

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра, јави дописникот на МИА од Приштина. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со активна супстанција сиденафил цитрат, 100 милиграми орален гел (со седум различни вкусови) со сериски

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра, јави дописникот на МИА од Приштина. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со активна супстанција сиденафил цитрат, 100 милиграми орален гел (со седум различни вкусови) со сериски

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра, јави дописникот на МИА од Приштина. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со активна супстанција сиденафил цитрат, 100 милиграми орален гел (со седум различни вкусови) со сериски

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со активна супстанција сиденафил цитрат, 100 милиграми орален гел (со седум различни вкусови) со сериски број БСЈ 817, производ на „Свис

Ако купувате вијагра на Косово, внимавајте при изборот – еден вид е повлечен

Ако купувате вијагра на Косово, внимавајте при изборот – еден вид е повлечен

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра, јави дописникот на МИА од Приштина. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со активна супстанција сиденафил цитрат, 100 милиграми орален гел (со седум различни вкусови) со сериски

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра, јави дописникот на МИА од Приштина. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со активна супстанција сиденафил цитрат, 100 милиграми орален гел (со седум различни вкусови) со сериски

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Еден вид вијагра повлечен од косовските аптеки

Косовската Агенција за медицински производи и опрема (АКППМ) денеска соопшти дека по извршените лабораториски тестирања, од пазарот повлекла еден вид на препаратот вијагра, јави дописникот на МИА од Приштина. – Ве известуваме дека продуктот Био-сутра со активна супстанција сиденафил цитрат, 100 милиграми орален гел (со седум различни вкусови) со сериски