Кога вашиот сопруг ќе се вљуби во друга жена: Психолозите велат дека имате само еден избор!

Дали некогаш сте ја доживеале таа агонија вашиот сопруг несвесно да се вљуби во друга жена? Изгледа наивно, но постојано ви зборува за неа. Разговорите секогаш се вртат околу настаните поврзани со таа жена. Додека животот ви се претвора во кошмар и ви се смачува од тие приказни, тој и понатаму несвесно зјапа во далечина, не забележувајќи дека е вљубен