притисни ентер »

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

На предлог на Комисијата за заразни болести, и по заклучок на Главниот координативен кризен штаб за целосна координација за спречување на внесување и ширење на коронавирусот COVID-19, Владата донесе одлука за измени и дополнувања на забраната на движење на целата територија на Република Северна Македонија за време на деновите на викендите. Со овие

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

На предлог на Комисијата за заразни болести, и по заклучок на Главниот координативен кризен штаб за целосна координација за спречување на внесување и ширење на коронавирусот COVID-19, Владата донесе одлука за измени и дополнувања на забраната на движење на целата територија на Република Северна Македонија за време на деновите на викендите. Со овие

Спасовски: Новата забрана за движење во викенд е за поголема заштита, остануваат да важат и претходните

Спасовски: Новата забрана за движење во викенд е за поголема заштита, остануваат да важат и претходните

За време на викенд (сабота и недела) за сите граѓани се забранува движењето од 16 часот до 5 часот наредниот ден. Одлуката ја донесе Владата, а на Фејсбук ја соопшти премиерот Оливер Спасовски. -Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд, со цел уште поголема заштита на населението од ширењето

Се забранува движење од 16 до 5 часот за време на викендот

Се забранува движење од 16 до 5 часот за време на викендот

Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. „Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот! Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани“, соопштуваат

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викендот (сабота и недела) од 16 часот до 5 часот, одлучи Владата на денешната седница со цел поголема заштита на населението од ширењето на коронавирусот. Оваа одлука на Владата, која е дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викендот, по прес-конференцијата на министерот

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

Со цел уште поголема заштита од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Како што објави техничкиот министер, Оливер Спасовски на „Фејсбук“, за време на викендот (сабота и недела) се забранува движењето на сите граѓани од 16 часот до 5 часот. Како што посочува

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

Со цел уште поголема заштита од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Како што објави техничкиот министер, Оливер Спасовски на „Фејсбук“, за време на викендот (сабота и недела) се забранува движењето на сите граѓани од 16 часот до 5 часот. Како што посочува

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

Со цел уште поголема заштита од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Како што објвави техничкиот министер, Оливер Спасовски на „Фејсбук“, за време на викендот (сабота и недела) се забранува движењето на сите граѓани од 16 часот до 5 часот. Како што посочува

Се ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕТО НА СИТЕ ГРАЃАНИ за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот!

Се ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕТО НА СИТЕ ГРАЃАНИ за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот!

Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот! Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани.

Се ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕТО НА СИТЕ ГРАЃАНИ за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот!

Се ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕТО НА СИТЕ ГРАЃАНИ за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот!

Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот! Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани.

За викендите забрана за движење од 16 до 5 часот наутро

За викендите забрана за движење од 16 до 5 часот наутро

Техничкиот премиер Оливер Спасовски, информираше дека Владата донела одлука за дополнителна рестрикција за време на викендите. Тој посочи дека се воведува забрана за движење во периодот од 16 часот до 5 часот наутро. „Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

Со цел уште поголема заштита од ширењето на коронавирусот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Како што објави техничкиот министер, Оливер Спасовски, на Фејсбук, за време на викенд (сабота и недела) се забранува движењето на сите граѓани од 16 до 5 часот. Како што посочува Спасовски,

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викендот (сабота и недела) од 16 часот до 5 часот, одлучи Владата на денешната седница со цел поголема заштита на населението од ширењето на коронавирусот. Оваа одлука на Владата, која е дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викендот, по прес-конференцијата на министерот

Забрана за движење од 16 до 05 часот за време на викендите

Забрана за движење од 16 до 05 часот за време на викендите

Забрана за движење од 16 до 05 часот за време на викендите Владата, на денешната седница, донесе одлука со која во викендите се забранува движењето на сите граѓани од 16 до 5 часот за да се забави ширењето на коронвирусот и да се заштити населението. „Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани. Ви препорачуваме да ги почитувате сите

За време на викендот забрана за движење за сите граѓани од 16 до 5 часот наутро

За време на викендот забрана за движење за сите граѓани од 16 до 5 часот наутро

За време на викендот забрана за движење за сите граѓани од 16 до 5 часот наутро Се забранува движењето на сите граѓани за време на викендот (сабота и недела) од 16 часот до 5 часот, одлучи Владата на денешната седница со цел поголема заштита на населението од ширењето на коронавирусот. Оваа одлука на Владата, која е дополнителна рестрикција на движењето

Спасовски: Новата забрана за движење во викенд е за поголема заштита, остануваат да важат и претходните

Спасовски: Новата забрана за движење во викенд е за поголема заштита, остануваат да важат и претходните

-Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд, со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот,  објави Спасовски. Во сила остануваат и сите други претходно донесени забрани. Од 22 март е воведен полициски час кој трае од 21 до 5 наутро. Повозрасните од 67 години може

Викендот полицискиот час ќе започнува во 16 часот

Викендот полицискиот час ќе започнува во 16 часот

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викендот (сабота и недела) од 16 часот до 5 часот, одлучи Владата на денешната седница со цел поголема заштита на населението од ширењето на коронавирусот. Оваа одлука на Владата, која е дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викендот, по прес-конференцијата на министерот

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Оваа одлука на Владата, која е дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викендот, по прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче ја соопшти владиниот портпарол Муамед Хоџа. -Остануваат на сила и сите други претходно  донесени забрани. Ви препорачуваме да ги почитувате сите препораки и мерки од надлежните институции,

Влада: Забрана за движење на сите граѓани во текот на викендот од 16 до 5 часот

Влада: Забрана за движење на сите граѓани во текот на викендот од 16 до 5 часот

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викендот (сабота и недела) од 16 часот до 5 часот, одлучи Владата на денешната седница со цел поголема заштита на населението од ширењето на коронавирусот. Оваа одлука на Владата, која е дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викендот, по прес-конференцијата на министерот