притисни ентер »

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

Европа ќе бара поблаги рестрикции на границите во внатрешноста на ЕУ

Европа ќе бара поблаги рестрикции на границите во внатрешноста на ЕУ

Европската Комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строги мерки на границите поврзани со влегување и напуштање на тие земји, информираат од Комисијата. „Ја потенциравме потребата, ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

– Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

ЕК бара ублажување на ограничувањата на границите во рамките на ЕУ

Европската комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строгите гранични мерки во врска со влез и излез од тие земји. – Ние ја истакнавме потребата ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме од земјите-членки да ги усогласат

Европа ќе бара поблаги рестрикции на границите во внатрешноста на ЕУ

Европа ќе бара поблаги рестрикции на границите во внатрешноста на ЕУ

Европската Комисија испрати писма до Белгија, Германија, Унгарија, Данска, Финска и Шведска во кои изразува загриженост за едностраната примена на строги мерки на границите поврзани со влегување и напуштање на тие земји, информираат од Комисијата. „Ја потенциравме потребата, ограничувањата на движењето да бидат недискриминирачки и пропорционални. Бараме