притисни ентер »

Дом на 120 метри висина: Македонците сепак сакаат да живеат високо

Дом на 120 метри висина: Македонците сепак сакаат да живеат високо

Пристапната цена за м2 помеѓу 33 и 40 кат, вградената опрема и единствениот поглед, особено во ноќните часови, се дел од причините за огромниот интерес Млад софтвер инженер, вљубен во висини и слобода на поглед кон хоризонтот. За неа да бидеш дома на 38 кат, значи да уживаш во секој момент од денот и ноќта. Млад брачен пар, со голем ентузијазам за