притисни ентер »

YouTube ја пушти првата бета верзија од нивниот TikTok конкурент YouTube Shorts

YouTube ја пушти првата бета верзија од нивниот TikTok конкурент YouTube Shorts

ИЗВОР Скопје24 | септември 18, 2020 Популарноста на TikTok е толку голема што се очекува да многу други компании ќе се обидат да извадат свој конкурент. Покрај тоа што Instagram е мрежа на која се објавуваат голем број на TikTok видеа, па затоа имаше логика за пуштањето на Instagram Reels, YouTube дефинитивно е другата мрежа која се очекуваше дека