притисни ентер »

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед“ употребува 74 авиони Боинг 747. Медиумите во САД

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед“ употребува 74 авиони Боинг 747. Медиумите во САД

Авиокомпании од САД го напуштаат Боинг, купуваат Ербас авиони

Авиокомпании од САД го напуштаат Боинг, купуваат Ербас авиони

Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед“ употребува 74 авиони Боинг 747. Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс” синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед” употребува 74 авиони Боинг 747. Медиумите во САД

Авиокомпаниите во САД ги менуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Авиокомпаниите во САД ги менуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед" употребува 74 авиони Боинг 747. ден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс” синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед“ употребува 74 авиони Боинг 747. Медиумите во САД

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед“ употребува 74 авиони Боинг 747. Медиумите во САД

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Вашингтон, 4 декември 2019 (МИА) – Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед“ употребува 74 авиони Боинг 747. Медиумите во САД оценуват

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Американските авиокомпании ги заменуваат старите Боинг со нови Ербас авиони

Еден од најголемите авиопревозници во САД, „Јунајтед ерлјанс“ синоќа соопшти дека планира да купи 50 нови Ербас-А321 авиони заради замена за остарениот авионски парк на моделите Боинг 757-200. Компанијата прецизира дека испораките на европските авиони ќе започне во 2024 година. Во моментов „Јунајтед“ употребува 74 авиони Боинг 747. Медиумите во САД