притисни ентер »

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

МОБИЛНИ Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10 Никола Бурагев 5 минути 0 0 Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10

Погледнете ги сите нови функции на Galaxy S10 и Galaxy Note 10

Погледнете ги сите нови функции на Galaxy S10 и Galaxy Note 10

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите. Корисниците ќе можат да снимаат содржина со помош на најновата технологија на Galaxy камерата, вклучувајќи ја и популарната

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите. Корисниците ќе можат да снимаат содржина со помош на најновата технологија на Galaxy камерата, вклучувајќи ја и популарната

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

– Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба [1] која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите. Корисниците ќе можат да снимаат содржина со помош на најновата технологија на Galaxy камерата, вклучувајќи ја и популарната

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Забележете повеќе од тоа што го сакате со помош на новите функции на Galaxy S10 и Galaxy Note10

Компанијата Samsung Electronics најави дека со софтверската надградба [1] која што започнува овој месец, иновативните опции достапни кај Galaxy S20 флегшип серијата ќе бидат исто така достапни и кај Galaxy S10 и Galaxy Note10 уредите. Корисниците ќе можат да снимаат содржина со помош на најновата технологија на Galaxy камерата, вклучувајќи ја и популарната

Samsung ќе ги имплементира Galaxy S20 функциите на S10 и Note 10

Samsung ќе ги имплементира Galaxy S20 функциите на S10 и Note 10

МОБИЛНИ Samsung ќе ги имплементира Galaxy S20 функциите на S10 и Note 10 Никола Бурагев 2 минути 0 0 Во текот на следните недели, Samsung ќе почне да го испорачува ажурирањето за Galaxy S10 и Note10 телефони, кои во овие уреди ќе ги имплементираат одредените функции од Galaxy S20 линијата. Една од овие функции е Single Take, која користи deep learning

Нови фотографии и детали за OnePlus 8 Pro телефонот

Нови фотографии и детали за OnePlus 8 Pro телефонот

МОБИЛНИ Нови фотографии и детали за OnePlus 8 Pro телефонот Никола Бурагев 6 минути 0 0 Претходно имавме прилика да видиме дека OnePlus 8 Pro ќе има punch-hole селфи камера, а сега се појавија фотографии на телефонот во живо кои ја прикажуваат предната страна и задната страна на уредот. Новиот AMOLED екран ќе нуди освежување до 120Hz, a Pro моделот