притисни ентер »

Најконтроверзната учесничка во кое било реално шоу е ЕДВАЈ ПОЛНОЛЕТНА, ПРИЗНА ДЕКА БИЛА ПРОСТИТУТКА И...

Најконтроверзната учесничка во кое било реално шоу е ЕДВАЈ ПОЛНОЛЕТНА, ПРИЗНА ДЕКА БИЛА ПРОСТИТУТКА И...

Мина Врбашки, најконтроверзната учесничка во реалното шоу Задруга, признала дека веќе еден месец не била со маж. Девојката која во двете сезони на Задруга имаше осум партнери открива дека ужива во самотијата. „Не сум водела љубов еден месец и искренод да ви кажам, баш ми годи малку да се одморам од тоа“; рекла Мина и признала дека најмногу се плашела

Најконтроверзната учесничка во кое било реално шоу е ЕДВАЈ ПОЛНОЛЕТНА, ПРИЗНА ДЕКА БИЛА ПРОСТИТУТКА И...

Најконтроверзната учесничка во кое било реално шоу е ЕДВАЈ ПОЛНОЛЕТНА, ПРИЗНА ДЕКА БИЛА ПРОСТИТУТКА И...

Мина Врбашки, најконтроверзната учесничка во реалното шоу Задруга, признала дека веќе еден месец не била со маж. Девојката која во двете сезони на Задруга имаше осум партнери открива дека ужива во самотијата. „Не сум водела љубов еден месец и искренод да ви кажам, баш ми годи малку да се одморам од тоа“; рекла Мина и признала дека најмногу се плашела