Каква облека да носите додека сте на диети за драстично слабеење?

Ако сте на сериозно ригорозна диета и планирате да изгубите повеќе од 10 килограми, веќе знаете дека ќе мора да ја обновите и гардеробата откако ќе го постигнете резултатот. Но, што да носите во меѓувреме, додека телото од ден во ден ви се менува? Купувањето на облека за време на диета може да биде предизвик. Секако дека не сакате да вложите многу