притисни ентер »

Хит! Американскиот претседател полудел по чорапите со неговиот лик! Имаат дури и коса

Хит! Американскиот претседател полудел по чорапите со неговиот лик! Имаат дури и коса

Трамп се ракувал со Нунгесер, кој прво му ги покажал чорапите, па потоа му подал и рака. Претседателот на САД, Доналд Трамп, бил воодушевен кога пристигнал на езерото Чарлс, каде го дочекал гувернерот на Луизијана, Били Нунгесер, кој носел чорапи со ликот на американскиот претседател. Трамп се ракувал со Нунгесер, кој прво му ги покажал чорапите, па

ХИТ! ОВА СЕ ТРАМПОВКИ: Чорапи со ликот на американскиот претседател, имаат дури и коса! (ВИДЕО)

ХИТ! ОВА СЕ ТРАМПОВКИ: Чорапи со ликот на американскиот претседател, имаат дури и коса! (ВИДЕО)

Трамп се ракуваше со Нунгесер кој прво му ги покажа чорапите, па потоа му подаде рака. Претседателот на САД, Доналд Трамп беше воодушевен кога пристигна на езерото Чарлс каде го дочека гувернерот на Луизијана, Били Нунгесер кој носеше чорапи со ликот на американскиот претседател. Трамп се ракуваше со Нунгесер кој прво му ги покажа чорапите, па потоа