притисни ентер »

Бачев: Заев си го виде раатот во политиката, брише се што е македонско и трупа големо богатство од позиција на власт

Бачев: Заев си го виде раатот во политиката, брише се што е македонско и трупа големо богатство од позиција на власт

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев по повод денешната изјава на Зоран Заев за двете години од неговата влада, во изјава за медиумите рече: – „Марионетскиот премиер Зоран Заев го избриша името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. За време на двегодишното владеење на Заев во земјата владее безаконие, криминал

Бачев: Заев си го виде раатот во политиката, брише се што е македонско и трупа големо богатство

Бачев: Заев си го виде раатот во политиката, брише се што е македонско и трупа големо богатство

„Марионетскиот премиер Зоран Заев го избриша името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. За време на двегодишното владеење на Заев во земјата владее безаконие, криминал и корупција каде Заев и врхушката околу него трупат енормни богатства од позиција на власт. “ - во изјава за медиумите рече претседателот на Единствена Македонија

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Никола Груевски си заминува со оставката од пратеничката функција. На потег сега е Зоран Заев, кој треба во пакет да си замине со Груевски од политичката сцена, смета партијата Единствена Македонија. Од партијата на Јанко Бачев преку соопштение велат дека владеењето на Груевски и Заев ќе биде запаметено по безаконие, криминал и корупција. „Земјата

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Никола Груевски си заминува со оставката од пратеничката функција. На потег сега е Зоран Заев, кој треба во пакет да си замине со Груевски од политичката сцена, смета партијата Единствена Македонија. Од партијата на Јанко Бачев преку соопштение велат дека владеењето на Груевски и Заев ќе биде запаметено по безаконие, криминал и корупција. „Земјата

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Никола Груевски си заминува со оставката од пратеничката функција. На потег сега е Зоран Заев, кој треба во пакет да си замине со Груевски од политичката сцена, смета партијата Единствена Македонија. Од партијата на Јанко Бачев преку соопштение велат дека владеењето на Груевски и Заев ќе биде запаметено по безаконие, криминал и корупција. „Земјата

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Никола Груевски си заминува со оставката од пратеничката функција. На потег сега е Зоран Заев, кој треба во пакет да си замине со Груевски од политичката сцена, смета партијата Единствена Македонија. Од партијата на Јанко Бачев преку соопштение велат дека владеењето на Груевски и Заев ќе биде запаметено по безаконие, криминал и корупција. – Земјата

Единствена Македонија: Заев, замини си и ти по оставката на Груевски

Единствена Македонија: Заев, замини си и ти по оставката на Груевски

„Никола Груевски си заминува со оставката од пратеничката функција. На потег сега е Зоран Заев, кој треба во пакет да си замине со Груевски од политичката сцена. Владеењето на Груевски и Заев ќе биде запаметено по безаконие, криминал и корупција. Земјата ја тресеа скандали со масовни вработувања на членови на семејствата и блиски роднини на владини

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Единствена Македонија: Груевски и Заев во пакет треба да заминат од политичката сцена

Никола Груевски си заминува со оставката од пратеничката функција. На потег сега е Зоран Заев, кој треба во пакет да си замине со Груевски од политичката сцена, смета партијата Единствена Македонија. Од партијата на Јанко Бачев преку соопштение велат дека владеењето на Груевски и Заев ќе биде запаметено по безаконие, криминал и корупција. „Земјата

Единствена Македонија: Заев влегува во опасна авантура со пуштањето сникми во јавноста преку соработници на државната безбедност

Единствена Македонија: Заев влегува во опасна авантура со пуштањето сникми во јавноста преку соработници на државната безбедност

Зоран Заев и неговите политики на внатрешен и надворешен план се целосно поразени. Во земјата владее безаконите, корупција и криминал, во името на евро-атланските политики и за некаков идеен проект на ЕУ го избриша името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, а овие политики на европските избори доживеаја дебакл. Единствена Македонија

EM: Заев влегува во опасна авантура со пуштањето сникми во јавноста преку соработници на СДБ

EM: Заев влегува во опасна авантура со пуштањето сникми во јавноста преку соработници на СДБ

Зоран Заев и неговите политики на внатрешен и надворешен план се целосно поразени. Во земјата владее безаконите, корупција и криминал, во името на евро-атланските политики и за некаков идеен проект на ЕУ го избриша името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, а овие политики на европските избори доживеаја дебакл. Единствена Македонија