притисни ентер »

Змијата сакала да оди на летување, се скрила во ранецот на турист и од Флорида дојде на Хаваи - авионски без никој да ја забележи

Змијата сакала да оди на летување, се скрила во ранецот на турист и од Флорида дојде на Хаваи - авионски без никој да ја забележи

Змија се скрила во торбата на еден патник и не била забележана се додека не завршил патот од Флорида до Хаваи, јавија официјалните власти. Змијата се појавила од ранецот на човекот кога стигнал во Мауи во понеделникот. Американското министерство за земјоделство соопшти дека 20-годишното момче од американската држава Вирџинија не знаело дека ја носи

Змија му се сокрила во ранец: Патувала од Флорида до Хаваи без никој да забележи (ВИДЕО)

Змија му се сокрила во ранец: Патувала од Флорида до Хаваи без никој да забележи (ВИДЕО)

Змија му се сокрила во ранец: Патувала од Флорида до Хаваи без никој да забележи (ВИДЕО) Змија се сокрила во торбата на еден патник и останала незабележана се додека не завршил патот од Флорида до Хаваи. Змијата исползела од ранецот на момчето кога стигнал во Мауи. Американските власти соопштиле дека 20- годишното момче од Вирџинија, не знаело дека

Змија му се сокрила во ранец: Патувала од Флорида до Хаваи без никој да забележи (видео)

Змија му се сокрила во ранец: Патувала од Флорида до Хаваи без никој да забележи (видео)

Змија се сокрила во торбата на еден патник и останала незабележана се додека не завршил патот од Флорида до Хаваи. Змијата исползела од ранецот на момчето кога стигнал во Мауи. Американските власти соопштиле дека 20- годишното момче од Вирџинија, не знаело дека во ранецот има змијасе додека не стигнал на Хави. Змијата не е отровна и била околу 30 сантиметри

(Видео) ЗМИJA СЕ СОKPИЛА ВО ТОРБА: Без никој да ја зaбeлежи патувала од Флорида до Хаваи!

(Видео) ЗМИJA СЕ СОKPИЛА ВО ТОРБА: Без никој да ја зaбeлежи патувала од Флорида до Хаваи!

3миjа се coкрила во торбата на еден патник и останала незабележана се додека не завршил патот од Флорида до Хаваи. 3миjaта исползела од ранецот на момчето кога стигнал во Мауи. Американските власти соопштиле дека 20- годишното момче од Вирџинија, не знаело дека во ранецот има змиja се додека не стигнал на Хави. 3миjaта не е отpoвна и била околу 30