BMW ja означува 35 годишнната на серијата 5 со ограничено издание

За да одбележи 35 години од појавата на еден од најпознатите спортски автомобили, BMW најави лимитирана серија M5 Edition 35 Years Во специјалната серија BMW M5 Edition 35 Years се вклучени само 350 возила, секој еден од сопствениците ќе ужива во врвно однесување на патот, со најмоќниот мотор во целата историја на моделот. Серијата M5 Edition 35 Years