притисни ентер »

Битиќи: Позитивните промени продолжуваат со СДСМ, го нудиме најдоброто за секоја општина

Битиќи: Позитивните промени продолжуваат со СДСМ, го нудиме најдоброто за секоја општина

Затоа СДСМ е фаворит и победник а во шестата изборна единица ќе победи со Хамдија за Тетово, Мирко за Брвеница, Џезми за Врапчиште, Дарко за Јегуновце. Во општините Гостивар, Боговиње, Теарце и Желино ќе го понудиме најдоброто преку листите за советници. Ова се луѓето кои ќе донесат уште една нова голема победа на СДСМ и Коалицијата. Пред четири години

Николовски од Битола: Да го одбереме Најдоброто за секоја општина, да продолжиме да им служиме

Николовски од Битола: Да го одбереме Најдоброто за секоја општина, да продолжиме да им служиме

Затоа кога велиме дека изградивме 1.040 километри патишта, 60 градинки, 80 училишта, 56 полициски станици, над 50 здравствени објекти, кога збориме за вкупната реализација на проектите над 2000 проекти се реализирани токму во овие 4 години во овие 22 општини каде што граѓаните ни ја дадоа довербата каде заедно ќе продолжиме да работиме чесно, одговорно,

ВИДЕО | Лукаревска: Ние од СДСМ ја имаме најдобрата понуда, затоа што имаме јасен план и визија

ВИДЕО | Лукаревска: Ние од СДСМ ја имаме најдобрата понуда, затоа што имаме јасен план и визија

ВИДЕО | Лукаревска: Ние од СДСМ ја имаме најдобрата понуда, затоа што имаме јасен план и визија К.С. Пред 1 минута Сања Лукаревска и Бојан Маричиќ / Фото: СДСМ Ова се нашите најдобри кандидати. Тие знаат како да ги развиваат општините и градот Скопје. Ние ја имаме најдобрата понуда, затоа што имаме јасен план и визија, за секое маало, за секое село,

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда

Во првата изборна единица СДСМ и Коалицијата ја имаат најдобрата понуда за градоначалници на Град Скопје – Петре, на Центар – Горан, на Карпош – Душко, на Аеродром – Александар, на Кисела Вода – Филип, на Сопиште – Сашо, за Македонски Брод – Живко, ја имаме и најдобрата понуда на листи за советници во Сарај, Чаир и Студеничани. Ова се нашите најдобри

СДСМ ги претстави кандидатите за градоначалници

СДСМ ги претстави кандидатите за градоначалници

Ова се нашите најдобри кандидати. Тие знаат како да ги развиваат општините и градот Скопје. Ние ја имаме најдобрата понуда, затоа што имаме јасен план и визија, за секое маало, за секое село, за секој град, за целата држава, порача потпретседателката на СДСМ, Соња Лукаревска од предизборниот собир во Битола на коалицијата предводена од Социјалдемократскиот

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда и тоа ќе го потврдат и на денот на изборите

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда и тоа ќе го потврдат и на денот на изборите

Заменик претседателот на СДСМ, Сања Лукаревса вечерва во Битола рече дека партијата ги има најдобрите кандидати во првата изборна единица. - Во првата изборна единица СДСМ и Коалицијата ја имаат најдобрата понуда за градоначалници на Град Скопје – Петре, на Центар – Горан, на Карпош – Душко, на Аеродром – Александар, на Кисела Вода – Филип, на Сопиште

Битиќи: Позитивните промени продолжуваат со СДСМ, го нудиме најдоброто за секоја општина

Битиќи: Позитивните промени продолжуваат со СДСМ, го нудиме најдоброто за секоја општина

Во шестата изборна единица, регионот кој го живее концептот едно општество за сите, СДСМ излегува со понуда која сплотува и носи напредок и развој. Затоа СДСМ е фаворит и победник а во шестата изборна единица ќе победи со Хамдија за Тетово, Мирко за Брвеница, Џезми за Врапчиште, Дарко за Јегуновце.  Во општините Гостивар, Боговиње, Теарце и Желино

Николовски од Битола: Да го одбереме Најдоброто за секоја општина, да продолжиме да им служиме на граѓаните

Николовски од Битола: Да го одбереме Најдоброто за секоја општина, да продолжиме да им служиме на граѓаните

Нема поголема чест најголем дел од оваа бина да е резервирана за македонскиот исток, за новиот бастион на социјалдемократите и за новата најава на големата победа која што ќе дојде токму од македонскиот исток. Затоа кога велиме дека изградивме 1.040 километри патишта, 60 градинки, 80 училишта, 56 полициски станици, над 50 здравствени објекти, кога

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда и тоа ќе го потврдат и на денот на изборите

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда и тоа ќе го потврдат и на денот на изборите

Во првата изборна единица СДСМ и Коалицијата ја имаат најдобрата понуда за градоначалници на Град Скопје – Петре, на Центар – Горан, на Карпош – Душко, на Аеродром – Александар, на Кисела Вода – Филип, на Сопиште – Сашо, за Македонски Брод – Живко, ја имаме и најдобрата понуда на листи за советници во Сарај, Чаир и Студеничани. Ова се нашите најдобри

Битиќи: Позитивните промени продолжуваат со СДСМ, го нудиме најдоброто за секоја општина

Битиќи: Позитивните промени продолжуваат со СДСМ, го нудиме најдоброто за секоја општина

Добровечер и од мене, во шестата изборна единица, регионот кој го живее концептот едно општество за сите, СДСМ излегува со понуда која сплотува и носи напредок и развој. Затоа СДСМ е фаворит и победник а во шестата изборна единица ќе победи со Хамдија за Тетово, Мирко за Брвеница, Џезми за Врапчиште, Дарко за Јегуновце. Во општините Гостивар, Боговиње,

Николовски од Битола: Да го одбереме Најдоброто за секоја општина, да продолжиме да им служиме на граѓаните

Николовски од Битола: Да го одбереме Најдоброто за секоја општина, да продолжиме да им служиме на граѓаните

Добро вечер победничка Битола, нема поголема чест најголем дел од оваа бина да е резервирана за македонскиот исток, за новиот бастион на социјалдемократите и за новата најава на големата победа која што ќе дојде токму од македонскиот исток. Затоа кога велиме дека изградивме 1.040 километри патишта, 60 градинки, 80 училишта, 56 полициски станици, над

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда и тоа ќе го потврдат и на денот на изборите

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда и тоа ќе го потврдат и на денот на изборите

Добровечер Битола добровечер победнички кандидати за градоначалници и носители на советнички листи. Во првата изборна единица СДСМ и Коалицијата ја имаат најдобрата понуда за градоначалници на Град Скопје – Петре, на Центар – Горан, на Карпош – Душко, на Аеродром – Александар, на Кисела Вода – Филип, на Сопиште – Сашо, за Македонски Брод – Живко, ја