притисни ентер »

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Во Албанија регистрирана е шестата жртва од коронавирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана,која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника а неколку дена беше

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Во Албанија регистрирана е шестата жртва од коронавирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана,која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника а неколку дена беше

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија Во Албанија регистрирана е шестата жртва од коронавирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана,која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Албанското Министертво за здравство и социјална заштита информираше дека во Албанија е регистрирана шесттата жртва на коронавирусот. Станува збор за 71-годишна жена од Тирана, која боледувала и од хипертензија, пренесе МИА. Со вчерашните, последно, соопштени податоци, во земјата бројот на заразените од „Ковид19“ изнесува 146. Loading...

Шестта жртва на Ковид-19 во Албанија

Шестта жртва на Ковид-19 во Албанија

Албанското Министертво за здравство и социјална заштита информираше дека во Албанија е регистрирана шесттата жртва на коронавирусот. Станува збор за 71-годишна жена од Тирана, која боледувала и од хипертензија, пренесе МИА. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

– Во Албанија регистрирана е шестата жртва од коронавирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана,која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника а неколку дена беше

Во Албанија регистрирана шестата жртва од корона вирусот

Во Албанија регистрирана шестата жртва од корона вирусот

Во Албанија регистрирана е шестата жртва од корона вирусот. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана, која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана, позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника а неколку дена

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Во Албанија регистрирана е шестата жртва од коронавирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана,која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника а неколку дена беше

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Во Албанија регистрирана е шестата жртва од коронавирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана,која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника а неколку дена беше

Шеста жртва од корона вирус во Албанија

Шеста жртва од корона вирус во Албанија

Во Албанија регистрирана е шестата жртва од корона вирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана, која боледувала и од хипертензија. Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана, позитивна на корона вiрус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника, а неколку дена

Шеста жртва на коронавирусот во Албанија

Шеста жртва на коронавирусот во Албанија

Се искачи на шест бројот на починати лица од коронавирусот во Албанија. Министерството за здравство соопшти дека доцна синоќа животот го загуби 71-годишна жена, која што била на интензивна терапија во Инфективната клиника. Таа во болница била примена пред една недела. До 25 март во Албанија се регистрирани 146 случаи со вирусот Ковид-19, 17 пациенти

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Шеста жртва од коронавирус во Албанија

Во Албанија регистрирана е шестата жртва од коронавирус. Според Министертвото за здравство и социјална заштита станува збор за 71-годишна жена од Тирана,која боледувала и од хипертензија. „Во текот на ноќта почина 71-годишна жена од Тирана,позитивна на коронаврус, која беше хоспитализирана пред седум дена во Инфективната клиника а неколку дена беше