притисни ентер »

69 авиони и 39 хеликоптери на парадата за Денот на падот на Бастилја, Макрон најави команда на вселенски сили

69 авиони и 39 хеликоптери на парадата за Денот на падот на Бастилја, Макрон најави команда на вселенски сили

Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи ѝ се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот капацитет во вселената, во септември

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Францускиот претседател Емануел Макрон најави формирање воена команда за вселената, за време на говорот во пресрет на националниот празник Денот на падот на Бастилја. „Со цел да се обезбеди развој и зајакнување на нашите вселенски капацитети, во септември ќе биде формирана голема вселенска команда“ во рамките на воздухопловните сили кои „на крај ќе

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Францускиот претседател Емануел Макрон најави формирање воена команда за вселената, за време на говорот во пресрет на националниот празник Денот на падот на Бастилја. „Со цел да се обезбеди развој и зајакнување на нашите вселенски капацитети, во септември ќе биде формирана голема вселенска команда“ во рамките на воздухопловните сили кои „на крај ќе

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Францускиот претседател Емануел Макрон најави формирање воена команда за вселената, за време на говорот во пресрет на националниот празник Денот на падот на Бастилја. „Со цел да се обезбеди развој и зајакнување на нашите вселенски капацитети, во септември ќе биде формирана голема вселенска команда“ во рамките на воздухопловните сили кои „на крај ќе

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи и се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот

Макрон ќе му парира на Трамп во вселенската трка за вооружување

Макрон ќе му парира на Трамп во вселенската трка за вооружување

Емануел Макрон (лево) и Доналд Трамп Францускиот претседател Емануел Макрон најави формирање воена команда за вселената, за време на говорот во пресрет на националниот празник Денот на падот на Бастилја. – Со цел да се обезбеди развој и зајакнување на нашите вселенски капацитети, во септември ќе биде формирана голема вселенска команда во рамките на

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи и се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 Јули, обраќајќи ѝ се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, која ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот

Макрдон: Од септември Франција со Врховна команда за вселената

Макрдон: Од септември Франција со Врховна команда за вселената

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи и се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот капацитет

Макрон најави создавање на француски вселенски сили

Макрон најави создавање на француски вселенски сили

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи и се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи и се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи и се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Франција најави создавање команда на вселенски сили

Францускиот претседател Емануел Макрон во предвечерието на националниот празник на Франција – 14 јули, обраќајќи и се на армијата во Министерството за одбрана, најави создавање команда на национални воени вселенски сили, што ќе биде дел од воздухопловните сили на Франција, јави дописникот на МИА. – За да се гарантира развојот и зајакнувањето на нашиот

Макрон ќе формира воена вселенска команда

Макрон ќе формира воена вселенска команда

Макрон уште минатата година изјавуваше дека Вселената е навистина важна за националната безбедност. Францускиот претседател, Емануел Макрон, во саботата, во пресрет на свечената парада за националниот празник на 14-ти јули, најави формирање воена команда за Вселента . „Со цел да се обеззбеди развој и зајакнување на нашиот вселенски потенцијал, во септември

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Макрон најави формирање воена команда за вселената

Францускиот претседател Емануел Макрон најави формирање воена команда за вселената, за време на говорот во пресрет на националниот празник Денот на падот на Бастилја. „Со цел да се обезбеди развој и зајакнување на нашите вселенски капацитети, во септември ќе биде формирана голема вселенска команда“ во рамките на воздухопловните сили кои „на крај ќе

Франција создава „Вселенска команда“

Франција создава „Вселенска команда“

Францускиот претседател Емануел Макрон најави создавање на команда на националните воени вселенски сили, што на крајот ќе биде дел од воздухопловните сили на неговата земја. Декларацијата направена во пресрет на националниот празник на Франција – Денот на Бастилја – кој вклучува воена парада по „Шанз Елизе“ во Париз, ја одразува иницијативата во САД,