притисни ентер »

Американската актерка Лори Лохлин оди во затвор

Американската актерка Лори Лохлин оди во затвор

Американската актерка Лори Лохлин и нејзинот сопруг, дизајнерот Мосимо Џианули, се изјаснија дека се виновни и ќе отслужат казна затвор за учество во криминален потфат. Лохлин и Џианули се меѓу 50-те обвинети дека учествувале во наводен криминал за запишување деца на универзитет, иако тие ги отфрлија сите обвиненија на почетокот од судскиот процес

Американската актерка Лори Лохлин оди во затвор

Американската актерка Лори Лохлин оди во затвор

Американската актерка Лори Лохлин и нејзинот сопруг, дизајнерот Мосимо Џианули, се изјаснија дека се виновни и ќе отслужат казна затвор за учество во криминален потфат. Лохлин и Џианули се меѓу 50-те обвинети дека учествувале во наводен криминал за запишување деца на универзитет, иако тие ги отфрлија сите обвиненија на почетокот од судскиот процес

Глумицата од „Полна куќа“, поради плаќање поткуп, оди во затвор и мора да плати казна од 150.000 долари

Глумицата од „Полна куќа“, поради плаќање поткуп, оди во затвор и мора да плати казна од 150.000 долари

Лори добила два месеци затвор и треба да плати казна од 150.000 долари, додека на нејзиниот сопруг му е изречена казна од пет месеци затвор, а неговата парична глоба е иста како нејзината. Парот првично се изјасни за невин, но на крајот признал… Актерката Лори Лофлин (55), позната по улогата на Ребека во серијалот „Полна куќа“, а нејзиниот сопруг,

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лохлин и нејзинот сопруг, дизајнерот Мосимо Џианули, се изјаснија дека се виновни и ќе отслужат казна затвор за учество во криминален потфат. Лохлин и Џианули се меѓу 50-те обвинети дека учествувале во наводен криминал за запишување деца на универзитет, иако тие ги отфрлија сите обвиненија на почетокот од судскиот процес

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лохлин и нејзинот сопруг, дизајнерот Мосимо Џианули, се изјаснија дека се виновни и ќе отслужат казна затвор за учество во криминален потфат. Лохлин и Џианули се меѓу 50-те обвинети дека учествувале во наводен криминал за запишување деца на универзитет, иако тие ги отфрлија сите обвиненија на почетокот од судскиот процес

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лохлин и нејзинот сопруг, дизајнерот Мосимо Џианули, се изјаснија дека се виновни и ќе отслужат казна затвор за учество во криминален потфат. Лохлин и Џианули се меѓу 50-те обвинети дека учествувале во наводен криминал за запишување деца на универзитет, иако тие ги отфрлија сите обвиненија на почетокот од судскиот процес

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лoхлин оди в затвор за учество во криминално дело

Американската актерка Лори Лохлин и нејзинот сопруг, дизајнерот Мосимо Џианули, се изјаснија дека се виновни и ќе отслужат казна затвор за учество во криминален потфат. Лохлин и Џианули се меѓу 50-те обвинети дека учествувале во наводен криминал за запишување деца на универзитет, иако тие ги отфрлија сите обвиненија на почетокот од судскиот процес

Поради аферата со факултетите: Глумицата Лори Лохлин оди во затвор и мора да плати парична казна

Поради аферата со факултетите: Глумицата Лори Лохлин оди во затвор и мора да плати парична казна

Глумицата Лори Лохлин, позната по улогата на Ребека во серијата „Полна куќа“, и нејзиниот сопруг Масимо Џанули ја изгубија битката на суд. Тие беа обвинети дека на Сингеровата фондација и платиле 500.000 долари во 2016 и 2017 година за таа да ги претставува нивните ќерки како веслачки и да ги вклучи во тимот на Универзитетот во Јужна Каролина. Лори