„Културен печат“: Виртуоз на древниот јапонски инструмент шакухачи ќе гостува во Скопје

Во утрешниот неделен прилог за култура  „Културен печат“ читајте: – Интервју со Алфрида Тозиева, виолинистка и наставник по музика која петнаесетина години живее во Њујорк. – Во овој неделен прилог на „Слободен печат“ пишуваме и за премиерата на „Мојот маж“, претстава според текстови на Румена Бужаровска во режија на Нела Витошевиќ во Драмскиот театар