притисни ентер »

Ограбено казино среде Скопје

Ограбено казино среде Скопје

На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Ограбено казино среде Скопје

Ограбено казино среде Скопје

На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Физички нападнато обезбедување на казино од неколку лица

Физички нападнато обезбедување на казино од неколку лица

Физички нападнато обезбедување на казино од неколку лица На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале Б.А.(40) од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното. Се преземаат мерки за расчистување на случајот,

Обезбедувач во скопско казино нападнат од неколку лица

Обезбедувач во скопско казино нападнат од неколку лица

Вработен како обезбедување бил нападнат во казино во Скопје. - Синоќа во 02:00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале 40-годишниот Б.А. од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното. Полицијата презема мерки за расчистување

Обезбедувач на казино нападнат од неколку лица

Обезбедувач на казино нападнат од неколку лица

Вработен како обебедување во скопско казино среде ноќ бил нападнат од неколку лица. На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале Б.А.(40) од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното. Се преземаат мерки за

Ограбено казино во Кисела Вода, натепан обезбедувач во казино во Автокоманда

Ограбено казино во Кисела Вода, натепан обезбедувач во казино во Автокоманда

На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот. На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку

Во казино во Скопје неколку лица претепале обезбедувач

Во казино во Скопје неколку лица претепале обезбедувач

На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале Б.А.(40) од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното, информира МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.