притисни ентер »

Ова се најчести заблуди кои кружат за коронавирусот

Ова се најчести заблуди кои кружат за коронавирусот

Покрај загрижувачката статистика за бројот на нови пациенти, нови мерки за превенција и заштита од коронавирусот, ние сепак станавме жртви на многуте дезинформации за алатките, уредите и она што треба да го преземеме за да се заштитиме од потенцијална вирусна инфекција. Еве некои од најчестите заблуди за коронавирусот и мерките што можат да го спречат

Заблуди кои кружат за коронавирусот - интернетот преплавен со совети кои не треба да ги слушате

Заблуди кои кружат за коронавирусот - интернетот преплавен со совети кои не треба да ги слушате

Покрај загрижувачката статистика за бројот на нови пациенти, нови мерки за превенција и заштита од коронавирусот, ние сепак станавме жртви на многуте дезинформации за алатките, уредите и она што треба да го преземеме за да се заштитиме од потенцијална вирусна инфекција. Еве некои од најчестите заблуди за коронавирусот и мерките што можат да го спречат