Нов почеток: „ресетирање“ на животот што го познаваме

Проф. Звонимир Јанкулоски Со години Македонија е фундаментално несериозна држава. Држава што нема концепт на вредности во ниедна област, а најмалку во политиката. Држава во која експертизата и знаењето се потценети за сметка на импровизациите. Во која политички мешетари и интелектуални блефери станаа неверификувана вредност на пазарот. Но добро платена