притисни ентер »

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Вчеравечер (22.02.2021) околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. Тој бил задржан во Полициската станица Гостивар за документирање

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Во Гостивар вчеравечер околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. МВР денеска соопшти дека тој бил задржан во Полициската станица Гостивар

Уапсен гостварец поради повеќе кражби

Уапсен гостварец поради повеќе кражби

Вчеравечер (22 февруари) околу 19 часот и 30 минути, на улица „Живко Брајковски“ во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н. поради сомнение дека минатиот и овој месец во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. Тој бил задржан во Полициската станица Гостивар за

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Во Гостивар вчеравечер околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. МВР денеска соопшти дека тој бил задржан во Полициската станица Гостивар

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Полициски службеници на СВР Тетово вчера уапсиле 22-годишник од Гостивар поради сомнение дека во последниве два месеца извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. - Вчеравечер (22.02.2021) околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф

Приведен крадец од Гостивар

Приведен крадец од Гостивар

Приведен крадец од Гостивар Полициски службеници на СВР Тетово вчера околу 19.30 часот, на улица „Живко Брајковски“ во Гостивар, го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила, информира МВР. Тој бил задржан во Полициската станица

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Во Гостивар вчеравечер околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски" полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. МВР денеска соопшти дека тој бил задржан во Полициската станица Гостивар

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Во Гостивар вчеравечер околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. МВР денеска соопшти дека тој бил задржан во Полициската станица Гостивар

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Во Гостивар вчеравечер околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. МВР денеска соопшти дека тој бил задржан во Полициската станица Гостивар

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Вчеравечер (22.2.2021) околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски” во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. Тој бил задржан во Полициската станица Гостивар за документирање

Пpивeдeн kpaдeц oд Гостивар, pacчиcтeни пeт kpивични дeлa

Пpивeдeн kpaдeц oд Гостивар, pacчиcтeни пeт kpивични дeлa

Уапсено 22-годишно лице од Гостивар, заради извршени тешки кражби. Вчеравечер (22.02.2021) околу 19:30 часот на улица „Живко Брајковски” во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Вчеравечер (22.02.2021) околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. Тој бил задржан во Полициската станица Гостивар за документирање

Приведен крадец од Гостивар – два месеци крадел низ градот

Приведен крадец од Гостивар – два месеци крадел низ градот

Во Гостивар вчеравечер околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски“ полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. МВР денеска соопшти дека тој бил задржан во Полициската станица Гостивар

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Приведен крадец од Гостивар, расчистени пет кривични дела

Вчеравечер (22.02.2021) околу 19.30 часот на улица „Живко Брајковски” во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово го лишиле од слобода 22-годишниот гостиварец Ф.Н., поради сомнение дека во последниве два месеца во Гостивар извршил пет кражби и тешки кражби, од кои три во моторни возила. Тој бил задржан во Полициската станица Гостивар за документирање