притисни ентер »

YouTube тестира Premium Lite претплата за гледање без реклами

YouTube тестира Premium Lite претплата за гледање без реклами

ИНТЕРНЕТ , Тренди YouTube тестира Premium Lite претплата за гледање без реклами 2 минути 0 0 Компанијата YouTube тестира подостапен план за претплата кој ви овозможува да гледате видеа на YouTube без реклами, но без можност да преземате видеа офлајн, да ги користите YouTube Music и репродукциите во позадина. Меѓу првите што го забележаа новиот пакет

YouTube тестира Premium Lite претплата за гледање без реклами

YouTube тестира Premium Lite претплата за гледање без реклами

Компанијата YouTube тестира подостапен план за претплата кој ви овозможува да гледате видеа на YouTube без реклами, но без можност да преземате видеа офлајн, да ги користите YouTube Music и репродукциите во позадина. Меѓу првите што го забележаа новиот пакет Premium Lite се корисниците во Холандија, Финска и Шведска, а засега е познато само дека услугата