притисни ентер »

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, денеска и утре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

– Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, денеска и утре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров.

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања, Милтиадис Варвициотис, денеска и утре ќе престојува во работна посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Во рамки на посетата, како што соопшти владината прес-служба, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, денеска и утре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, денеска и утре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, денеска и утре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, утре и задутре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот министер за надворешни работи, Варвициотис, утре и задутре во работна посета на земјава

Грчкиот министер за надворешни работи, Варвициотис, утре и задутре во работна посета на земјава

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров, утре и задутре ќе биде домаќин на работната посета на алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања, Милтиадис Варвициотис. Посетата се остварува во светло на засилената билатерална соработка меѓу Северна Македонија и Грција, како и

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, утре и задутре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот министер за надворешни работи, Варвициотис, утре и задутре во работна посета на земјава

Грчкиот министер за надворешни работи, Варвициотис, утре и задутре во работна посета на земјава

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров, утре и задутре ќе биде домаќин на работната посета на алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања, Милтиадис Варвициотис. Посетата се остварува во светло на засилената билатерална соработка меѓу Северна Македонија и Грција, како и

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, утре и задутре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, утре и задутре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Вицепремиерот Димитров домаќин на работната посета на грчкиот алтернативен МНР Варвициотис

Вицепремиерот Димитров домаќин на работната посета на грчкиот алтернативен МНР Варвициотис

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров, на 14 и 15 октомври 2021 година, ќе биде домаќин на работната посета на алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања, Милтиадис Варвициотис. Посетата се остварува во светло на засилената билатерална соработка меѓу Македонија и Грција,

Грчкиот министер за надворешни работи, Варвициотис, утре и задутре во работна посета на земјава

Грчкиот министер за надворешни работи, Варвициотис, утре и задутре во работна посета на земјава

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Никола Димитров, утре и задутре ќе биде домаќин на работната посета на алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања, Милтијадис Варвициотис. Посетата се остварува во светло на засилената билатерална соработка меѓу Северна Македонија и Грција, како

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, утре и задутре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров. Како што соопшти владината прес-служба, во рамки на посетата, Варвициотис ќе се сретне и со

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

Грчкиот алтернативен министер за надворешни работи Варвициотис утре во Скопје

– Алтернативниот министер за надворешни работи на Грција задолжен за европски прашања Милтиадис Варвициотис, утре и задутре, ќе престојува во работната посета на земјава на покана на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров.