притисни ентер »

Пријава за скопјанец поради кражба во живинарска фарма

Пријава за скопјанец поради кражба во живинарска фарма

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против Е.Б.(24) од Скопје поради „разбојништо“ и „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. На 10.03.2018 година тој со товарно возило извршил „тешка кражба“ во живинарска фарма во населба Илинден, а на 17.11.2018 пријавениот, заедно со уште две

Пријава за скопјанец поради кражба во живинарска фарма

Пријава за скопјанец поради кражба во живинарска фарма

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против Е.Б.(24) од Скопје поради „разбојништо“ и „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. На 10.03.2018 година тој со товарно возило извршил „тешка кражба“ во живинарска фарма во населба Илинден, а на 17.11.2018 пријавениот, заедно со уште две

Пријава за скопјанец поради кражба во живинарска фарма

Пријава за скопјанец поради кражба во живинарска фарма

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против Е.Б.(24) од Скопје поради „разбојништо“ и „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. На 10.03.2018 година тој со товарно возило извршил „тешка кражба“ во живинарска фарма во населба Илинден, а на 17.11.2018 пријавениот, заедно со уште две

КРАДЕЛ, ТЕПАЛ... И СЕГА ЌЕ СИ ЛЕЖИ - зад решетки 23-годишен скопјанец

КРАДЕЛ, ТЕПАЛ... И СЕГА ЌЕ СИ ЛЕЖИ - зад решетки 23-годишен скопјанец

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против лицето Е.Б.(24) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил едно кривично дело „разбојништо“ и едно кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. Пријавениот на 10 март со товарно возило извршил „тешка кражба“ во живинарска

КРАДЕЛ, ТЕПАЛ... И СЕГА ЌЕ СИ ЛЕЖИ - зад решетки 23-годишен скопјанец

КРАДЕЛ, ТЕПАЛ... И СЕГА ЌЕ СИ ЛЕЖИ - зад решетки 23-годишен скопјанец

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против лицето Е.Б.(24) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил едно кривично дело „разбојништо“ и едно кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. Пријавениот на 10 март со товарно возило извршил „тешка кражба“ во живинарска

Кривична за 24- годишен скопјанец: Извршил тешка кражба во Илинден, па претепал и ограбил таксист

Кривична за 24- годишен скопјанец: Извршил тешка кражба во Илинден, па претепал и ограбил таксист

Кривична за 24- годишен скопјанец: Извршил тешка кражба во Илинден, па претепал и ограбил таксист Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против лицето Е.Б. (24) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил едно кривично дело „разбојништо“ и едно кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна

Кривична пријава за скопјанец за разбојништво и кражба

Кривична пријава за скопјанец за разбојништво и кражба

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против лицето Е.Б.(24) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил едно кривично дело „разбојништо" и едно кривично дело „тешка кражба”, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. На 10 март лани, пријавениот со товарно возило извршил „тешка кражба”

Фатен скопјанец кој ограбувал и сеел страв на улица

Фатен скопјанец кој ограбувал и сеел страв на улица

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против 24-годишниот Е.Б. од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил едно кривично дело „разбојништо“ и едно кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. Пријавениот со товарно возило извршил „тешка кражба“ во живинарска

Извршил тешка кражба во Илинден, па претепал и ограбил таксист

Извршил тешка кражба во Илинден, па претепал и ограбил таксист

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против лицето Е.Б. (24) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил едно кривично дело „разбојништо“ и едно кривично дело „тешка кражба“, при што се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. На 10.03.2018 година пријавениот со товарно возило извршил „тешка кражба“

Извршил кражба во живинарска фарма, па ограбил таксист

Извршил кражба во живинарска фарма, па ограбил таксист

Секторот за внатрешни работи Скопје ќе поднесе кривична пријава против лицето Е.Б.(24) од Скопје поради постоење основи на сомнение дека извршил едно кривично дело „разбојништо“ и едно кривично дело „тешка кражба“. При извршување на овие кривични дела се стекнал со противправна имотна корист од 37.800 денари. На 10.03.2018 година пријавениот со товарно