притисни ентер »

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО: Следната пандемија ќе биде катастрофална ако не ја научиме лекцијата од оваа

СЗО: Следната пандемија ќе биде катастрофална ако не ја научиме лекцијата од оваа

СЗО предупреди на уште поголема пандемија во иднина доколку не се примени наученото од сегашната со ковид-19. Доналд Трамп, претседателот на САД – една од најпогодените земји со ковид-10 - беше познат противник на рестрикциите, но во последното ТВ интервју категорично негира дека ги минимизирал реалните опасности од вирусот. „Не сакав да се создава

СЗО: Следната пандемија ќе биде опустошителна

СЗО: Следната пандемија ќе биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

Извештај на СЗО: Следната пандемија ќе биде позагрижувачка

Извештај на СЗО: Следната пандемија ќе биде позагрижувачка

Следната пандемија ќе биде позагрижувачка ако не научиме од коронавирусот да го применуваме наученото во пракса, со потребните ресурси и посветеност, ова се предупредувањата  во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет”, истакнуваат дека сегашната пандемија ковид-19 е доказ за „колективната

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО предупредува: Следната пандемија може да биде полоша од Ковид-19

СЗО предупредува: Следната пандемија може да биде полоша од Ковид-19

СЗО предупредува: Следната пандемија може да биде полоша од Ковид-19 Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен

СЗО предупредува: Следната пандемија може да биде полоша од Ковид-19

СЗО предупредува: Следната пандемија може да биде полоша од Ковид-19

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

Следната падемија ќе биде катастрофална, ако не научиме како треба од оваа, предупредува СЗО

Следната падемија ќе биде катастрофална, ако не научиме како треба од оваа, предупредува СЗО

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија ковид-19

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

Женева, 16 септември 2020 () – Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека

СЗО предупредува: Ако не научиме од коронавирусот следната пандемија ќе биде опустошителна

СЗО предупредува: Ако не научиме од коронавирусот следната пандемија ќе биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет”, истакнуваат дека сегашната пандемија ковид-19

Следната пандемија ќе биде полоша од Ковид-19, предупредува СЗО

Следната пандемија ќе биде полоша од Ковид-19, предупредува СЗО

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе катастрофална, предупредува СЗО. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19 е доказ за „колективната неспособност“ да се спроведат

СЗО очекува следната пандемија да биде многу повеќе опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде многу повеќе опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО: Следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна

СЗО: Следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

– Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет”, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19