Ролати со стек, сланина и бешамел

Подготовка Стекот го расплескуваме на потенки шницли. Не е потребно да се посолува или зачинува. Пред да почнеме да го мотаме стекот во ролат ставаме една кришка тенко сечен кашкавал. Ставаме сечкани маслинки и малку мешан зеленчук. Мотаме ролат го затвараме со чепкалка и врз секој ролат ставаме тенко сечена сланина. Во земјена тава ги ставаме ролатите