притисни ентер »

Тројца Кумановчани отвориле гроб за да бараат злато

Тројца Кумановчани отвориле гроб за да бараат злато

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. – Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Затвореници излезени на викенд откопале гроб и барале злато во ковчегот

Затвореници излезени на викенд откопале гроб и барале злато во ковчегот

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. Осомничениот заедно со уште две лица, кои биле излезени на викенд од затворот во Идризово, со лопати и другите предмети откопале гроб и барале злато

Притвор за лицето кое осквернави гроб за да украде златен накид од покојник

Притвор за лицето кое осквернави гроб за да украде златен накид од покојник

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Притвор за крадецот кој откопа гроб за да украде златен ланец од покојно лице

Притвор за крадецот кој откопа гроб за да украде златен ланец од покојно лице

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Куманово: Ископале гроб и отвориле ковчег на покојна во кој имале сознанија дека се наоѓа златен ланец

Куманово: Ископале гроб и отвориле ковчег на покојна во кој имале сознанија дека се наоѓа златен ланец

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. – Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

– Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување на препреки, се обиделе да одземат туѓи подвижни предмети со намера противправно да ги присвојат. Тие со помош на рачен алат, лопати и ашов ја тргнале мермерната плоча со која бил покриен гроб,

Детали за ужасниот чин: Осквернавил гроб и почнал да копа, еве што барал на гробиштата

Детали за ужасниот чин: Осквернавил гроб и почнал да копа, еве што барал на гробиштата

Детали за ужасниот чин: Осквернавил гроб и почнал да копа, еве што барал на гробиштата Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. -Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица,

Притвор за лицето кое осквернави гроб за да украде златен накид од покојник

Притвор за лицето кое осквернави гроб за да украде златен накид од покојник

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. – Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Куманово: Отвориле гроб и барале накит на градските гробишта

Куманово: Отвориле гроб и барале накит на градските гробишта

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. – Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Сакале да украдат златен накит од ковчегот: Притвор за крадецот кој го откопа гробот на загинатата кумановка

Сакале да украдат златен накит од ковчегот: Притвор за крадецот кој го откопа гробот на загинатата кумановка

Сакале да украдат златен накит од ковчегот: Притвор за крадецот кој го откопа гробот на загинатата кумановка К.С. Пред 7 минути Загинатата девојка која беше дел од кампањата „Спаси нечиј живот“, а билборд со нејзина фотографија и порака „Возев пијан и дрогиран… ја убив Јелена“ го имаше на повеќе места во Куманово/ Фото: МИА Основното јавно обвинителство

Притвор за крадецот кој се обиде да украде златен ланец од гробот на загинатата 17-годишна кумановка

Притвор за крадецот кој се обиде да украде златен ланец од гробот на загинатата 17-годишна кумановка

Притвор за крадецот кој се обиде да украде златен ланец од гробот на загинатата 17-годишна кумановка К.С. Пред 3 минути Фото: EPA-EFE/Peter Komka HUNGARY OUT Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот

Притвор за едно лице за сквернавење гроб во Куманово

Притвор за едно лице за сквернавење гроб во Куманово

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. – Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

Отвориле гроб и барале накит на Градските гробишта во Куманово

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик. – Осомничениот, заедно и по претходен договор со уште две лица, на 10.10.2021 година, околу 1 часот по полноќ, на Градските гробишта во Куманово со совладување

Детали од ЈО: Поведена постапка и побаран пpитвoр за сквepнaвењето на гpoбот нa зaгинaтaтa 17 гoдишнa кyмaнoвкa

Детали од ЈО: Поведена постапка и побаран пpитвoр за сквepнaвењето на гpoбот нa зaгинaтaтa 17 гoдишнa кyмaнoвкa

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка против лице на возраст од 30 години за сторено кривично дело – Тешка кражба од член 236 став 1 точка 1 во врска со член 19 од Кривичниот законик откао СВР Куманово поднесе кривични пријави против три лица од Куманово, за кои постои сомневање дека сквернавеле гроб на градските гробишта, соопшти

Сквернавеле гроб во Куманово додека биле пуштени на викенд од затвор

Сквернавеле гроб во Куманово додека биле пуштени на викенд од затвор

СВР Куманово ќе поднесе кривични пријави против три лица од Куманово, за кои постои сомневање дека сквернавеле гроб на градските гробишта, соопшти денеска полицијата. Вчера во 17 часот полициски службеници од СВР Куманово го уапсиле триесетгодшниот Д.П.од Куманово. Тој заедно со уште две осудени лица кои биле пуштени на викенд, извршиле сквернавење