притисни ентер »

Скопје се празни – туристичките места се полнат со гости

Скопје се празни – туристичките места се полнат со гости

ИЗВОР Скопје24 | јули 31, 2020 Македонците се приморани да летуваат дома, додека странци со фалсификуван тест влегуваат во државата. Не само на бугарско – грчката граница, туку и кај нас, на граничниот премин Блаце во месец јули, со приложен фалсификуван негативен тест граѓани на Косово се обиделе да влезат во Македонија. Станува збор за 5 обиди кои