притисни ентер »

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал, Севиља, Евертон и Борусија Дортмунд имаат голем интерес за младата ѕвезда на Јувентус, Мојс Кин. Сепак, „старата дама“ нема лесно да се откаже од италијанскиот репрезетативец. 19-годишниот напаѓач се проценува на 30 милиони евра, а откупната клаузула во неговиот договор е 40 милиони евра. Медиумите во Италија известуваат дека Јуве може да

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал, Севиља, Евертон и Борусија Дортмунд имаат голем интерес за младата ѕвезда на Јувентус, Мојс Кин. Сепак, „старата дама“ нема лесно да се откаже од италијанскиот репрезетативец. 19-годишниот напаѓач се проценува на 30 милиони евра, а откупната клаузула во неговиот договор е 40 милиони евра. Медиумите во Италија известуваат дека Јуве може да

Јувентус: Четири клуба се интересираат за Мојс Кин

Јувентус: Четири клуба се интересираат за Мојс Кин

Арсенал, Севиља, Евертон и Борусија Дортмунд имаат голем интерес за младата ѕвезда на Јувентус, Мојс Кин. Сепак, „старата дама“ нема лесно да се откаже од италијанскиот репрезетативец. 19-годишниот напаѓач се проценува на 30 милиони евра, а откупната клаузула во неговиот договор е 40 милиони евра. Медиумите во Италија известуваат дека Јуве може да

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал, Севиља, Евертон и Борусија Дортмунд имаат голем интерес за младата ѕвезда на Јувентус, Мојс Кин. Сепак, „старата дама“ нема лесно да се откаже од италијанскиот репрезетативец. 19-годишниот напаѓач се проценува на 30 милиони евра, а откупната клаузула во неговиот договор е 40 милиони евра. Медиумите во Италија известуваат дека Јуве може да

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал, Севиља, Евертон и Борусија Дортмунд имаат голем интерес за младата ѕвезда на Јувентус, Мојс Кин. Сепак, „старата дама” нема лесно да се откаже од италијанскиот репрезетативец. 19-годишниот напаѓач се проценува на 30 милиони евра, а откупната клаузула во неговиот договор е 40 милиони евра. Медиумите во Италија известуваат дека Јуве може да

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал и Дортмунд го следат Мојс Кин

Арсенал, Севиља, Евертон и Борусија Дортмунд имаат голем интерес за младата ѕвезда на Јувентус, Мојс Кин. Сепак, „старата дама“ нема лесно да се откаже од италијанскиот репрезетативец. 19-годишниот напаѓач се проценува на 30 милиони евра, а откупната клаузула во неговиот договор е 40 милиони евра. Медиумите во Италија известуваат дека Јуве може да