притисни ентер »

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патера. Папдопулос рече дека европската година на

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патера. Папдопулос рече дека европската година на

„Европскиот воз" од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз" од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз" во рамките на „Connecting Europe Express", кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз“ од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз” од Скопје пристигна во Солун

„Европскиот воз” од Скопје пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз” во рамките на „Connecting Europe Express”, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ пристигна во Солун

„Европскиот воз“ пристигна во Солун

Од Скопје, преку Гевгелија и Идомени, „европскиот воз“ во рамките на „Connecting Europe Express“, кусо по 12 часот пристигна во Солун, каде што го пречекаа заменик-министерот за транспорт и инфраструктура на Грција Михалис Пападопулос и претседателот и извршниот директор на грчката железница Спирос Патерас, јави дописничката на МИА од Атина. Папдопулос

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски имаше свое обраќање по повод пристигнувањето на Европскиот воз на железничка станица Скопје. Во продолжение интегралниот текст од обраќањето: „Особено ми е драго што вечерва сме присутни во Скопје и заеднички одбележуваме еден глобален настан каде цела Европа, вклучувајќи ја и Македонија, посветуваме

(Видео) Евpoпcкиoт вoз пpиcтигнa вo Скопје

(Видео) Евpoпcкиoт вoз пpиcтигнa вo Скопје

Почитуван г-дин Дејвид Гир, Амбасадор на Делегацијата на Европската Унија, Ваши екселенции, Почитуван г-дин Хари Локвенец, директор на Железница Инфраструктура, Почитуван г-дин Аднан Азизи директор Железница Трнаспорт, Почитуван г-дин Рене Шлее, Директор за Фондацијата Фридирх Еберт во Република Македонија, Почитувни гости, Особено ми е драго што вечерва

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

„Европскиот воз“ вечерва пристигна на железничката станица во Скопје, во рамки на глобалниот настан „Connecting Europe Express“ со кој се одбележува Годината на железницата, како еден од најодржливиот, најбезбеден и иновативен начин на транспорт. Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, кој со возот вечерва пристигна од Белград каде учествувше

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

– „Европскиот воз“ вечерва пристигна на железничката станица во Скопје, во рамки на глобалниот настан „Connecting Europe Express“ со кој се одбележува Годината на железницата, како еден од најодржливиот, најбезбеден и иновативен начин на транспорт. Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, кој со возот вечерва пристигна од Белград каде учествувше

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

„Европскиот воз“ пристигна во Скопје

„Европскиот воз“ синоќа пристигна на железничката станица во Скопје, во рамки на глобалниот настан „Connecting Europe Express“ со кој се одбележува Годината на железницата, како еден од најодржливиот, најбезбеден и иновативен начин на транспорт. Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, кој со возот вечерва пристигна од Белград каде учествувше