притисни ентер »

Единствена Македонија: Измеќарот Заев опиен од власт не може да разбере што значи сплотеност за национален интерес

Единствена Македонија: Измеќарот Заев опиен од власт не може да разбере што значи сплотеност за национален интерес

„Откако дојде до сплотеност и единство во одбрана на името и од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, и од Единствена Македонија и големиот број организации кои членуваат во „Македонија-Блокира“ и воопшто од сите сите национални и патриотски сили во земјата и дијаспората, странскиот измеќар Зоран Заев е во паника и затоа секојдневно по

Единствена Македонија: Заев опиен од власт не може да разбере што значи сплотеност

Единствена Македонија: Заев опиен од власт не може да разбере што значи сплотеност

Откако дојде до сплотеност и единство во одбрана на името и од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, и од Единствена Македонија и големиот број организации кои членуваат во „Македонија-Блокира“ и воопшто од сите сите национални и патриотски сили во земјата и дијаспората, странскиот измеќар Зоран Заев е во паника и затоа секојдневно по налог

Единствена Македонија: Измеќарот Заев сака да сруши се што е македонско

Единствена Македонија: Измеќарот Заев сака да сруши се што е македонско

Откако дојде до сплотеност и единство во одбрана на името и од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“, и од Единствена Македонија и големиот број организации кои членуваат во „Македонија блокира“ и воопшто од сите сите национални и патриотски сили во земјата и дијаспората, странскиот измеќар Зоран Заев е во паника и затоа секојдневно по налог

„Единствена Македонија“: Измеќарот Заев не може да разбере што значи национален и државен интерес

„Единствена Македонија“: Измеќарот Заев не може да разбере што значи национален и државен интерес

Откако дојде до сплотеност и единство во одбрана на името и од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, и од Единствена Македонија и големиот број организации кои членуваат во „Македонија-Блокира“ и воопшто од сите сите национални и патриотски сили во земјата и дијаспората, странскиот измеќар Зоран Заев е во паника и затоа секојдневно по налог

Единствена Македонија: Заев опиен од власт не може да разбере што значи сплотеност

Единствена Македонија: Заев опиен од власт не може да разбере што значи сплотеност

Откако дојде до сплотеност и единство во одбрана на името и од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, и од Единствена Македонија и големиот број организации кои членуваат во „Македонија-Блокира“ и воопшто од сите сите национални и патриотски сили во земјата и дијаспората, странскиот измеќар Зоран Заев е во паника и затоа секојдневно по налог

Eдинствена Mакедонија: Измеќарот Заев не може да разбере што значи сплотеност за национален интерес

Eдинствена Mакедонија: Измеќарот Заев не може да разбере што значи сплотеност за национален интерес

Откако дојде до сплотеност и единство во одбрана на името и од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, и од Единствена Македонија и големиот број организации кои членуваат во „Македонија-Блокира“ и воопшто од сите сите национални и патриотски сили во земјата и дијаспората, странскиот измеќар Зоран Заев е во паника и затоа секојдневно по налог

Бачев повика на протест: Финална битка со марионетската власт и странските ментори

Бачев повика на протест: Финална битка со марионетската власт и странските ментори

Истовремено со почетокот на денешната седница во Собранието каде што почува последната фаза од процесот на уставни измени движењето „Македонија блокира” во 12 часот пред зградата на законодавниот дом организира, како што најави, сенароден протест чија цел е спречување на уставните измени. „Значи, во ист ден, во исто време, внатре во Собранието, пратениците