притисни ентер »

СЕ ЗАПАЛИ РЕСТОРАН ВО СКОПЈЕ, пожарот зафатил и камион паркиран до него

СЕ ЗАПАЛИ РЕСТОРАН ВО СКОПЈЕ, пожарот зафатил и камион паркиран до него

Се запали ресторан во скопски Бутел, а пламенот се проширил и на камион кој бил паркиран до ресторанот, за среќа нема повредени. МВР информира дека  о пожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

СЕ ЗАПАЛИ РЕСТОРАН ВО СКОПЈЕ, пожарот зафатил и камион паркиран до него

СЕ ЗАПАЛИ РЕСТОРАН ВО СКОПЈЕ, пожарот зафатил и камион паркиран до него

Се запали ресторан во скопски Бутел, а пламенот се проширил и на камион кој бил паркиран до ресторанот, за среќа нема повредени. МВР информира дека  о пожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина.

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила,

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила,

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција и помошната просторија. Пожарот бил локализиран од екипа на Противпожарната бригада Скопје, повредени лица нема, а извршен е и увид. /МИА

Пожар во угостителски објект во Бутел- опожарен и автомобил „Рено мастер“

Пожар во угостителски објект во Бутел- опожарен и автомобил „Рено мастер“

Пожар во угостителски објект во Бутел- опожарен и автомобил „Рено мастер“ На 14.01.2020 во 01.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во угостителски објект на ул. „Томе Пуре“ во Скопје. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот, во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција на објектот и помошната просторија,

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

– Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од

Запален угостителски објект во Бутел

Запален угостителски објект во Бутел

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила,

Пожар во ресторан во Скопје - огнот зафатил и камион

Пожар во ресторан во Скопје - огнот зафатил и камион

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила,

Пожар во угостителски објект во Бутел

Пожар во угостителски објект во Бутел

Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција и помошната просторија. Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре”, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер”, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти

Пожар во кафеана во Бутел

Пожар во кафеана во Бутел

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила,

Изгоре кафана во Бутел, нема повредени

Изгоре кафана во Бутел, нема повредени

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на 52-годишниот Н.С. од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина, информираше Министерството за внатрешни работи (МВР). Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на Н.С.(52) од Скопје, кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила,

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен угостителски објект во Бутел, нема повредени

Опожарен е угостителски објект во Бутел, на улицата „Томе Пуре“, како и товарно возило „рено мастер“ кое било паркирано во непосредна близина. Како што соопшти СВР, случајот е пријавен ноќеска, во 01:15 часот. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција и помошната просторија. Пожарот

Се запалила кафеана па изгорело и комби во Бутел

Се запалила кафеана па изгорело и комби во Бутел

На 14.01.2020 во 01.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека настанал пожар во угостителски објект на улица Томе Пуре во Скопје. Со пожарот бил зафатен задниот дел од објектот, во кој имало повеќе стари гуми од возила, кровната конструкција на објектот и помошната просторија, сопственост на А.С., како и товарно возило „рено мастер“, сопственост на