притисни ентер »

ЈСП вози по летен режим, граѓани се жалаат

ЈСП вози по летен режим, граѓани се жалаат

Автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ возат по летен режим, со редукција на автобуси, но граѓаните на Скопје се жалаат дека оние што ќе дојдат се преполни или често и не доаѓаат на постојките, иако се најавени на електронскиот систем за известување. Дополнително, со реконструкцијата на улиците и на мостовите во Скопје се прави метеж