притисни ентер »

Цените на бензините се зголемуваат до три денари

Цените на бензините се зголемуваат до три денари

Регулаторната комисија за енергетика ги објави новите цени на горивата што ќе важат од вечерва на полниќ. Според објавените податоци, малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,21 отсто. Цените на ЕУРОСУПЕР-95 и ЕУРОСУПЕР-98 се зголемуваат за 3, односно 2,5 денари. Така еден

Цените на бензините се зголемуваат до три денари

Цените на бензините се зголемуваат до три денари

Регулаторната комисија за енергетика ги објави новите цени на горивата што ќе важат од вечерва на полниќ. Според објавените податоци, малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,21 отсто. Цените на ЕУРОСУПЕР-95 и ЕУРОСУПЕР-98 се зголемуваат за 3, односно 2,5 денари. Така еден

ЌЕ ВИ СЕ ЗАВРТИ ВО ГЛАВА ОД НОВИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА - Драматично поскапуваат

ЌЕ ВИ СЕ ЗАВРТИ ВО ГЛАВА ОД НОВИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА - Драматично поскапуваат

Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,21%, информираат од Регулаторната комисија за енергетика. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемуваат за 3,00 денари/литар, односно за 2,50 денари/литар, во однос на цените утврдени со Одлуката

ЌЕ ВИ СЕ ЗАВРТИ ВО ГЛАВА ОД НОВИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА - Драматично поскапуваат

ЌЕ ВИ СЕ ЗАВРТИ ВО ГЛАВА ОД НОВИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА - Драматично поскапуваат

Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,21%, информираат од Регулаторната комисија за енергетика. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемуваат за 3,00 денари/литар, односно за 2,50 денари/литар, во однос на цените утврдени со Одлуката

Цените на бензините се зголемуваат до три денари

Цените на бензините се зголемуваат до три денари

Регулаторната комисија за енергетика ги објави новите цени на горивата што ќе важат од вечерва на полниќ. Според објавените податоци, малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,21 отсто. Цените на ЕУРОСУПЕР-95 и ЕУРОСУПЕР-98 се зголемуваат за 3, односно 2,5 денари. Така еден

Нови цени на горивата

Нови цени на горивата

Бензините поскапуваат од два ипол до 3 денари, а дизелот за денар ипол.. Еуросупер бс-95 ќе се продава за 71,5 денари, а 98-цата за 73 денари за литар.. Дизелот ќе чини 62,5 денари... Поскапува и екстра лесното масло за домаќинство.. Новата цена е 51 денар за литар, а мазутот ќе чини 34, 45 денари за килограм..

Ново поскапување на бензините и дизелот

Ново поскапување на бензините и дизелот

Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ поскапа ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73 денари за литар

Бензините поскапуваат, од полноќ нови повисоки цени

Бензините поскапуваат, од полноќ нови повисоки цени

За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73 денари за литар. Малопродажните цени на Еуродизелот се зголемува за 1,5 денари и ќе изнесува 62,5 денари, додека малопродажната цена на екстра лесното масло за домаќинство

Бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

Бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73 денари за литар. Малопродажните

НОВИ ЦЕНИ: Од полноќ ќе точите бензин и дизел по поскапи цени

НОВИ ЦЕНИ: Од полноќ ќе точите бензин и дизел по поскапи цени

Цената на светските пазари расте а токму тоа е причина да се зголемата и цените на нафтените деривати во земјава. Во следните две недели возачите ќе полант резервоари со бензини и дизел кој поскапуваат за 2,5 до три денари, односно 1,5 денар. Ова станува јасно од последната одлука на РКЕ донесена денеска со која после полноќ Еуросупер 95 ќе се точи

Ново поскапување: Бензините три денари, а дизелот 1,5 денар

Ново поскапување: Бензините три денари, а дизелот 1,5 денар

Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73 денари за литар. Малопродажните

Бензините поскапуваат, од полноќ нови повисоки цени

Бензините поскапуваат, од полноќ нови повисоки цени

Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73 денари за литар. Малопродажните

Наполнете гориво од полноќ бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

Наполнете гориво од полноќ бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на „еуросупер 95“ и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на „еуросупер 98“ и ќе се продава по 73 денари за литар. Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За

Горивата драматично поскапуваат- Ова се новите цени

Горивата драматично поскапуваат- Ова се новите цени

Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,21%, информираат од Регулаторната комисија за енергетика. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемуваат за 3,00 денари/литар, односно за 2,50 денари/литар, во однос на цените утврдени со Одлуката

Од полноќ нови повисоки цени на горивата

Од полноќ нови повисоки цени на горивата

Фото: Игор Бансколиев Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73

Бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

Бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

Фото: Игор Бансколиев Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73

Горивата драматично поскапуваат- Ова се новите цени

Горивата драматично поскапуваат- Ова се новите цени

Горивата драматично поскапуваат- Ова се новите цени Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,21%, информираат од Регулаторната комисија за енергетика. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемуваат за 3,00 денари/литар, односно за 2,50

Ново поскапување на бензините и дизелот

Ново поскапување на бензините и дизелот

Скопје, 15 април 2019 (МИА) – Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ поскапа ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се

Бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

Бензините поскапуваат од 2,5 до три денари, дизелот 1,5 денар

Малопродажните цени на бензините се зголемуваат за 2,5 до три денари, а на дизелот за 1,5 денар, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. За три денари од ноќеска на полноќ ќе биде цената на Еуросупер 95 и ќе се продава по 71,5 денари за литар, додека за 2,5 денари се зголемува цената на Еуросупер 98 и ќе се продава по 73 денари за литар. Малопродажните