притисни ентер »

Во Хонгконг отворен бар само за девојки

Во Хонгконг отворен бар само за девојки

Во Финска неодамна се појави цел остров достапен само за жени, а неодамна се појави друга гранка на рајот за жените во Хонгконг. Таму е отворен бар на кој можат да одат само девојки. Тајно место наречено XX се појави во хотелот „Роузвуд“ во Хонгконг. Местото е тајно затоа што само девојки кои имаат таен код можат да влезат во барот. Само оние дами