притисни ентер »

Ако некогаш се најде природен лек за коронавирус, тоа веројатно ќе биде оваа билка

Ако некогаш се најде природен лек за коронавирус, тоа веројатно ќе биде оваа билка

Се шират информации дека хлорохинот, лек на рецепт што се користи за лекување на маларија, е исто така ефикасен против коронавирусот, пишува Вебтрибун . Овој лек е познат по лекување на маларија, и се чини дека веројатно ќе помогне во спречување на коронавирусни инфекции. Но, што е со природните молекули од растенијата што можат да нè заштитат и од

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Лекот проитв маларија Хидроксихлорокин, кој американскиот претседател Доналд Трамп го наведе како можно решение за лекување на коронавирусот, не е поефикасен од конвенционалните методи на лекување, покажува студија спроведен во Кина, а пренесува „Блумберг“. Извештајот објавен во Кина во Journal of University of Zhejiang покажа дека пациентите третирани

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Лекот проитв маларија Хидроксихлорокин, кој американскиот претседател Доналд Трамп го наведе како можно решение за лекување на коронавирусот, не е поефикасен од конвенционалните методи на лекување, покажува студија спроведен во Кина, а пренесува „Блумберг“. Извештајот објавен во Кина во Journal of University of Zhejiang покажа дека пациентите третирани

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Лекот проитв маларија Хидроксихлорокин, кој американскиот претседател Доналд Трамп го наведе како можно решение за лекување на коронавирусот, не е поефикасен од конвенционалните методи на лекување, покажува студија спроведен во Кина, а пренесува „Блумберг“. Извештајот објавен во Кина во Journal of University of Zhejiang покажа дека пациентите третирани

Лекот против маларија не може да биде решение за корона вирусот

Лекот против маларија не може да биде решение за корона вирусот

Лекот против маларија хидроксихлорокин, кој претседателот на САД Доналд Трамп го наведува како можно решение во лекувањето на корона вирусот, не е поефикасен од конвенционалните методи на лечење, покажа истражување спроведено во Кина, наведува Блумберг. Извештајот е објавен во Кина во Журналот на Универзитетот Џеџијанг, а покажа дека пациентите лечени

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Кинеско истражување: Лекот против маларија не е подобар од останатите со кои се лечи корона

Лекот проитв маларија Хидроксихлорокин, кој американскиот претседател Доналд Трамп го наведе како можно решение за лекување на коронавирусот, не е поефикасен од конвенционалните методи на лекување, покажува студија спроведен во Кина, а пренесува „Блумберг“. Извештајот објавен во Кина во „Journal of University of Zhejiang“ покажа дека пациентите третирани

Лекот против маларија не е ништо подобар од другите со кои се лечи коронавирусот

Лекот против маларија не е ништо подобар од другите со кои се лечи коронавирусот

Лекот против маларија Хидроксихлорокин кој претседателот на САД Доналд Трамп го посочи како можно решение во лекувањето од коронавирусот не е ништо поефикасен од конвенционалните методи на лечење, покажало истаржувањето спроведено во Кина, наведува Блумберг. Тестирањето е спроведено на група од 30 луѓе. Од нив 15 кои биле третирани со лек против маларија

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави на брифинг во Белата куќа дека лекот против маларија – хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти заразени со новиот коронавирус. – Со задоволство ви најавувам дека во Њујорк ќе започнат клинички испитувања за постоечките лекови кои можат да бидат ефикасни против новиот

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19 Американскиот претседател Доналд Трамп изјави на брифинг во Белата куќа дека лекот против маларија – хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти заразени со новиот коронавирус. – Со задоволство ви најавувам дека во Њујорк ќе започнат клинички

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

– Американскиот претседател Доналд Трамп изјави на брифинг во Белата куќа дека лекот против маларија – хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти заразени со новиот коронавирус. – Со задоволство ви најавувам дека во Њујорк ќе започнат клинички испитувања за постоечките лекови кои можат да бидат ефикасни против новиот

Трамп: Лекот против маларија денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти со коронавирус

Трамп: Лекот против маларија денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти со коронавирус

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави на брифинг во Белата куќа дека лекот против маларија – хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти заразени со новиот коронавирус. – Со задоволство ви најавувам дека во Њујорк ќе започнат клинички испитувања за постоечките лекови кои можат да бидат ефикасни против новиот

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави на брифинг во Белата куќа дека лекот против маларија – хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти заразени со новиот коронавирус. – Со задоволство ви најавувам дека во Њујорк ќе започнат клинички испитувања за постоечките лекови кои можат да бидат ефикасни против новиот

Трамп: Хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на заразени со коронавирус

Трамп: Хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на заразени со коронавирус

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави на брифинг во Белата куќа дека лекот против маларија – хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти заразени со новиот коронавирус. Со задоволство ви најавувам дека во Њујорк ќе започнат клинички испитувања за постоечките лекови кои можат да бидат ефикасни против новиот

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Трамп: Започнува лекувањето со хидроксихлорохин на заболените со Ковид-19

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави на брифинг во Белата куќа дека лекот против маларија – хидроксихлорохин од денеска ќе почне да се употребува за лекување на пациенти заразени со новиот коронавирус. – Со задоволство ви најавувам дека во Њујорк ќе започнат клинички испитувања за постоечките лекови кои можат да бидат ефикасни против новиот