притисни ентер »

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска беше

Хрватска очекува укинување на визите за САД

Хрватска очекува укинување на визите за САД

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнување двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД сè уште не им ги укинале визите. Полска

САД ги укинуваат визите за Хрватите

САД ги укинуваат визите за Хрватите

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска беше

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска беше

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

– САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

– САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска беше

Ќе се укинат американските визи за Хрватите

Ќе се укинат американските визи за Хрватите

Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска беше исклучена од визниот режим кон крајот на минатата година. САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер

САД ги укинуваат визите за Хрватите до крајот на годинава

САД ги укинуваат визите за Хрватите до крајот на годинава

Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска беше исклучена од визниот режим кон крајот на минатата година. САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман.  Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените членки на ЕУ на кои САД се уште не им ги укинале визите. Полска

САД ги укинуваат визите за Хрватска

САД ги укинуваат визите за Хрватска

Соединетите Американски Држави до крајот на годината би требало да ги укинат визите за Хрватите, а двете земји ќе потпишат договор за избегнување на двојното даночење, изјави во петокот во Минхен хрватскиот министер за надворешни и европски работи, Гордан Грлиќ Радман. Како што пишува Индекс.хр, Хрватска, Романија, Бугарија и Кипар се единствените

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

Радман најави укинување на американските визи за Хрватите

САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат договор за избегнувње двојно оданочување, изјави во Минхен хрватскиот министер за надворешни работи и европски прашања Гордан Грлиќ Радман. Минхен, 14 февруари 2020 (МИА) – САД треба да ги укинат визите за Хрватите до крајот на годинава, а двете држави ќе потпишат