притисни ентер »

Европскиот суд му се заканува на Google дека е време да плати!

Европскиот суд му се заканува на Google дека е време да плати!

„Застанавте на полето `одете во затвор`, но нема да можете да продолжите до целта“, се зборовите на судијата Колм Мак, кој му се закани на Google во текот на сослушувањето за жалбата на Google на европската казна тешка 2,4 милијарди евра. Судијата рекол дека е многу јасно дека Google се промовирал себеси, а ги угнетувал другите. Имено, неодамна, интернет