притисни ентер »

(Видео) Откриена оддалечена диск-галаксија

(Видео) Откриена оддалечена диск-галаксија

(Видео) Откриена оддалечена диск-галаксија Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

ФУТУРАМА Откриена оддалечена диск-галаксија 5 минути 0 0 Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе… Текстот Откриена оддалечена диск-галаксија е превземен од USB.mk . The post Откриена оддалечена диск-галаксија appeared first on M Express

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза од историјата на Универзумот. Галаксијата,

Откриена оддалечена диск-галаксија создадена пред 12,милијарди години

Откриена оддалечена диск-галаксија создадена пред 12,милијарди години

Група астрономи открија голема диск-галаксија создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид којашто овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза од историјата на Универзумот.

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза од историјата на Универзумот. Галаксијата,

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза од историјата на Универзумот. Галаксијата,

(Видео) Откриена оддалечена диск-галаксија

(Видео) Откриена оддалечена диск-галаксија

Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза од историјата на Универзумот. Галаксијата,

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

Атланта, 24 мај 2020 () – Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза од историјата

Откриена оддалечена диск-галаксија

Откриена оддалечена диск-галаксија

Група астрономи открија голема диск-галаксија, создадена пред 12,5 милијарди години. Имајќи предвид дека станува збор за најоддалечената галаксија од таков вид, кои овие научници ја воочиле досега, ова откритие ќе влијае на претставата која науката ја имала досега за формирањето на галаксиите во текот на раната фаза од историјата на Универзумот. Галаксијата,