притисни ентер »

(Фото) Не сакаше да го признае: Ова е синот на Шварценегер кој го доби од врска со љубовница!

(Фото) Не сакаше да го признае: Ова е синот на Шварценегер кој го доби од врска со љубовница!

Џозеф Баен е син на Арнолд Шварценегер кој славниот актер го доби со љубовницата, дадилка на неговите деца, а иако Џозефво почетокот на сакаше да го признае, сепак го направи тоа на крајот. Џозеф минатата година го заврши образованието на факултет за деловен менаџмент, а има гени на татко му што се однесува до вежбањето. View this post on Instagram

Запознајте го Џозеф Баен!

Запознајте го Џозеф Баен!

Џозеф Баен (22) е вонбрачниот син на глумецот Арнолд Шварценегер кој го добил со тогашната дадилка на неговите деца. Глумецот на почетокот не сакал да го признае татковството, но подоцна сепак го сторил тоа. Џозеф е факултетски образован и на својот татко, го повлекол интересот за глума и спорт, па неретко на својот Инстаграм профил објавува фотографии

Гените се чудо: Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае (фото)

Гените се чудо: Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае (фото)

Гените се чудо: Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае (фото) Џозеф Баен (22) е син на Арнолд Шварценегер (72), кој славниот актер го доби со својата љубовница, дадилката на неговите деца, и иако првично не сакаше да го признае, тој на крајот сепак го стори тоа. Џозеф завршил училиште на Факултетот за

Гените се чудо: Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае (ФОТО)

Гените се чудо: Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае (ФОТО)

ИЗВОР Скопје24 | мај 25, 2020 Џозеф Баен (22) е син на Арнолд Шварценегер (72), кој славниот актер го доби со својата љубовница, дадилката на неговите деца, и иако првично не сакаше да го признае, тој на крајот сепак го стори тоа. Џозеф завршил училиште на Факултетот за бизнис и менаџмент минатата година, а очигледно ги повлекол гените на татко му

Гените се чудо – Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае

Гените се чудо – Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае

Џозеф Баен (22) е син на Арнолд Шварценегер (72), кој славниот актер го доби со својата љубовница, дадилката на неговите деца, и иако првично не сакаше да го признае, тој на крајот сепак го стори тоа. Џозеф завршил училиште на Факултетот за бизнис и менаџмент минатата година, а очигледно ги повлекол гените на татко му во однос на  напорното вежбање,

Гените се чудо: Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае (фото)

Гените се чудо: Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер е ист како него, но тој не сакаше да го признае (фото)

фото:арнолд шварценегер/инсатграм Џозеф Баен (22) е син на Арнолд Шварценегер (72), кој славниот актер го доби со својата љубовница, дадилката на неговите деца, и иако првично не сакаше да го признае, тој на крајот сепак го стори тоа. Џозеф завршил училиште на Факултетот за бизнис и менаџмент минатата година, а очигледно ги повлекол гените на татко

Терминатор не сакал да го признае!

Терминатор не сакал да го признае!

Вонбрачниот син на Арнолд Шварценегер објавил фотографија на која ќе забележите дека е ист како татко му. Гените се чудо! Џозеф Баен (22) е син на Арнолд Шварценегер (72) кој славниот глумец го добил со неговата љубовницата, дадилката на неговите деца. Иако на почетокот Џозеф тоа не сакал да го признае, на крајот сепак се помирил со тоа. Џозеф минатата

Мускулите „пукаат“ по терапијата: Синот на Шварценегер покажа дека е силен како карпа! (ФОТО)

Мускулите „пукаат“ по терапијата: Синот на Шварценегер покажа дека е силен како карпа! (ФОТО)

Кога велиме: „Каков татко, таков син“ – вистински пример за тоа се Арнолд Шварценегер (72) и неговиот вонбрачен син Џозеф Бајн (22). Имено, наследникот на Терминатор толку многу го набилдал своето тело, што делува како да е од карпа. Тоа и не е толку чудно со оглед на тоа дека Џозеф не излегува од теретана, каде макотрпно вежба. За да се релаксира