притисни ентер »

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

18  заразени и ЕДЕН ПОЧИНАТ од коронавирус изминатите 24 часа

18 заразени и ЕДЕН ПОЧИНАТ од коронавирус изминатите 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

18  заразени и ЕДЕН ПОЧИНАТ од коронавирус изминатите 24 часа

18 заразени и ЕДЕН ПОЧИНАТ од коронавирус изминатите 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

Министерството за здравство информира дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Нови 18 заболени и еден починат од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

18 нови случаи на Ковид-19 во земјава, починато едно лице

18 нови случаи на Ковид-19 во земјава, починато едно лице

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

18 нови случаи на Ковид-19 во земјава, починато 1 лице

18 нови случаи на Ковид-19 во земјава, починато 1 лице

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

18 нови случаи на Ковид-19, починато е едно лице

Министерството за здравство информира дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,

18 позитивни на ковид-19 од 2.411 тестови и еден починат за последното деноноќие

18 позитивни на ковид-19 од 2.411 тестови и еден починат за последното деноноќие

Шеесет и едногодишно лице од Скопје е пријавено за починато од ковид-19 во денешната статистика на Институтот за јавно здравје, соопшти Министерството за здравство. Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи во: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31

Нови 18 случаи со Ковид-19, почина едно лице

Нови 18 случаи со Ковид-19, почина едно лице

Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на Ковид-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по

Регистрирани се 18 нови случаи на Ковид -19, починал еден заболен

Регистрирани се 18 нови случаи на Ковид -19, починал еден заболен

Во Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани, Прилеп, Тетово, Битола, Кавадарци и Кичево – по 2, Струмица, Крива Паланка и Радовиш – по 1. Пријавено е 1 починато лице:  од Скопје (61г), починато во болнички услови. Направени се 2.411

РЕКОРДНО НАЈМАЛ БРОЈ НА ПОЧИНАТИ – еве колку има новозаразени од тестираните 2.411 лица во изминатите 24 часа

РЕКОРДНО НАЈМАЛ БРОЈ НА ПОЧИНАТИ – еве колку има новозаразени од тестираните 2.411 лица во изминатите 24 часа

РЕКОРДНО НАЈМАЛ БРОЈ НА ПОЧИНАТИ – еве колку има новозаразени од тестираните 2.411 лица во изминатите 24 часа Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива

Еден починат од Ковид 19, 18 позитивни од 2 411 тестови или 0,7 отсто позитивни

Еден починат од Ковид 19, 18 позитивни од 2 411 тестови или 0,7 отсто позитивни

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.411 тестирања, а регистрирани се 18 нови случаи на КОВИД-19 од: Скопје – 8, Куманово – 5, Кочани – 2, Тетово, Крива Паланка и Кратово – по 1. Регистрирани се 31 оздравен пациент од: Скопје – 11, Виница – 3, Куманово, Кочани,