притисни ентер »

Прифатете го предизвикот и станете супер згодни за САМО ЕДЕН МЕСЕЦ!

Прифатете го предизвикот и станете супер згодни за САМО ЕДЕН МЕСЕЦ!

Веројатно, имате слушнато за фамозниот планк, вежба која ги затегнува сите мускули. Со помош на оваа вежба се зацврствуваат рамениците, се исправа половината и се намалува тежината. Бидете храбри и прифатете го предизвикот. Ако сте спремни за предизвик, вежбањето трае 28 дена,па за еден месец ќе имате тело од соништата Еве како изгледа вежбата:

Прифатете го предизвикот и станете супер згодни за САМО ЕДЕН МЕСЕЦ!

Прифатете го предизвикот и станете супер згодни за САМО ЕДЕН МЕСЕЦ!

Веројатно, имате слушнато за фамозниот планк, вежба која ги затегнува сите мускули. Со помош на оваа вежба се зацврствуваат рамениците, се исправа половината и се намалува тежината. Бидете храбри и прифатете го предизвикот. Ако сте спремни за предизвик, вежбањето трае 28 дена,па за еден месец ќе имате тело од соништата Еве како изгледа вежбата:

До Нова Година тело од соништата: Се што треба е да бидете храбри и да го прифатите Планк предизвикот

До Нова Година тело од соништата: Се што треба е да бидете храбри и да го прифатите Планк предизвикот

До Нова Година тело од соништата: Се што треба е да бидете храбри и да го прифатите Планк предизвикот Веројатно имате слушнато за фамозниот Планк, вежба која ги затегнува сите мускули. Со оваа вежба се засилуваат рамениците, се исправува половината и се намалува тежината. Бидете храбри и прифатете го предизвикот. Ако сте спремни за предизвик, вежбањето

До Нова Година тело од соништата: Се што треба е да бидете храбри и да го прифатите Планк предизвикот

До Нова Година тело од соништата: Се што треба е да бидете храбри и да го прифатите Планк предизвикот

Веројатно имате слушнато за фамозниот Планк, вежба која ги затегнува сите мускули. Со оваа вежба се засилуваат рамениците, се исправува половината и се намалува тежината. Бидете храбри и прифатете го предизвикот. Ако сте спремни за предизвик, вежбањето трае 28 дена. За месец дена се добива тело од соништата, се паузира секои пет дена. Еве како изгледа

Планк предизвик: Вежбајте 28 дена, до Нова година ќе имате тело од соништата!

Планк предизвик: Вежбајте 28 дена, до Нова година ќе имате тело од соништата!

Дали сте подготвени за предизвик? Се вежба 28 дена. За еден месец ќе имате тело од соништата! Се прави пауза на секои пет дена. Еве како да вежбате планк: • Од  1 до 3ти ден : поминете 20 секунди во планк • Ден 4: 30 секунди • Ден 5: 40 секунди • Ден 6 – одмор • 7-ми до 8-ми ден: 45 секунди • Од ден 9 до ден 11: 60 секунди • Ден 12: 90 секунди • 14ти