притисни ентер »

ФОТО: Погледнете како овца се заблагодари на кучето што ги спасило од глутница волци

ФОТО: Погледнете како овца се заблагодари на кучето што ги спасило од глутница волци

ФОТО: Погледнете како овца се заблагодари на кучето што ги спасило од глутница волци Кучињата се најверни пријатели не само на човекот, туку и на многу животни. Тоа најдобро ќе го покаже фотографијата подолу на која се гледа раскрварен пес кој успеал да го одбрани стадото со овци. Погледнете потоа како една овца се заблагодарува на кучето што ги спасило

Погледнете како овца се заблагодари на кучето што ги спасило од глутница волци

Погледнете како овца се заблагодари на кучето што ги спасило од глутница волци

Кучињата се најверни пријатели не само на човекот, туку и на многу животни. Тоа најдобро ќе го покаже фотографијата подолу на која се гледа раскрварен пес кој успеал да го одбрани стадото со овци. Погледнете потоа како една овца се заблагодарува на кучето што ги спасило од глутница волци.