притисни ентер »

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна  осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски потврден

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

– За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна  осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна  осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски

Грип во Грција: За 10 дена 8 смртни случаи

Грип во Грција: За 10 дена 8 смртни случаи

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна  осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски

ПAНИКА ВО ГРЦИЈА: Осум лица пoчинaле од сезонски грип

ПAНИКА ВО ГРЦИЈА: Осум лица пoчинaле од сезонски грип

За помалку од десет дена, седум лица пoчинaле од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани cmртни случаи од октомври достигна осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле xоспитализирани 24 сeриозни случаи на лабораториски потврден

За помалку од десет дена седум лица починале од грип во Грција

За помалку од десет дена седум лица починале од грип во Грција

Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски потврден грип, а осум лица починале, од кои повеќето претходно имале здравствени проблеми. За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна осум, покажуваат податоците

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

Во Грција регистрирани осум смртни случаи од грип

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна  осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје, јави дописничката на МИА од Атина. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски

Осум смртни случаи од грип регистрирани во Грција, хоспитализирани 24 сериозни случаи

Осум смртни случаи од грип регистрирани во Грција, хоспитализирани 24 сериозни случаи

За помалку од десет дена, седум лица починале од сезонски грип во Грција, а вкупниот број регистрирани смртни случаи од октомври достигна  осум, покажуваат податоците на грчката Национална организација за јавно здравје. Заклучно со вчера, на интензивна нега биле хоспитализирани 24 сериозни случаи на лабораториски потврден грип, а осум лица починале,