притисни ентер »

Заев: Зборот „педер“ го употребив за да дадам карактерна особина,  а не да означам сексуална припадност

Заев: Зборот „педер“ го употребив за да дадам карактерна особина, а не да означам сексуална припадност

Премиерот Зоран Заев после изјавата за аферата „Рекет“ на „Твитер“ напиша дека зборот „педер“ го го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност. ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина, а не да означам

Заев: Зборот педер го употребив за да дадам карактерна особина, а не сексуална припадност

Заев: Зборот педер го употребив за да дадам карактерна особина, а не сексуална припадност

Премиерот Зоран Заев коментирајќи ја аферата „Рекет“ рече дека нема да дозволи некој да го инволвира него, ниту пак, како што рече „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја срушат Владата. Потоа на Твитер се објаснуваше што сакал да каже.

Заев: Зборот педер го употребив за да дадам карактерна особина, а не сексуална припадност

Заев: Зборот педер го употребив за да дадам карактерна особина, а не сексуална припадност

Премиерот Зоран Заев коментирајќи ја аферата „Рекет“ рече дека нема да дозволи некој да го инволвира него, ниту пак, како што рече „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја срушат Владата. Потоа на Твитер се објаснуваше што сакал да каже.

Заев се извини на ЛГБТИ заедницата

Заев се извини на ЛГБТИ заедницата

Премиерот Зоран Заев преку Твитер упати извинување до ЛГБТИ заедницата и појаснување дека во изјавата што ја даде вечерва зборот „педер“   го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност. – ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив

Заев на Твитер даде појаснување за неговата изјава

Заев на Твитер даде појаснување за неговата изјава

Премиерот Зоран Заев на Твитер ја објасни својата изјава која предизвика силни реакции во јавноста, откако претходно денес на прес-конференција кажа дека нема да дозволи некој да го инволвира него во случајот „Рекет“, ниту пак, „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден пе*ер“ да ја срушат Владата. Тој потенцираше дека зборот „пе*дер“ го употребил

Заев на Твитер : Зборот ,,педер”  го употребив за да дадам карактерна особина

Заев на Твитер : Зборот ,,педер” го употребив за да дадам карактерна особина

,,ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина, а не да означам сексуална припадност. Извинување за ЛГБТИ луѓето. Ќе се борам за нивните права, како и до сега.” напиша Заев на Твитер. ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа,

По бурните реакции во јавноста, Заев дообјаснува: зборот “педер” го употребив како карактерна особина а не сексуална припадност

По бурните реакции во јавноста, Заев дообјаснува: зборот “педер” го употребив како карактерна особина а не сексуална припадност

По бурните реакции во јавноста, Заев дообјаснува: зборот “педер” го употребив како карактерна особина а не сексуална припадност Премиерот Зоран Заев вечерва преку твитер се обиде да ја дообјасни својата вечерашна изјава во која порача дека нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинар и педер, да ја урнат владата. Тој тврди дека зборот “педер”

Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не за сексуална ориентација, вели Заев

Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не за сексуална ориентација, вели Заев

Премиерот Зоран Заев вели дека зборот „педер“ го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност, откако претходно денеска кажа дека нема да дозволи „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја симнат оваа влада од власт, одговарајќи на новинарско прашање дали знаел за рекетот на Бојан Јовановски – Боки

Заев: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не како сексуална ориентација

Заев: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не како сексуална ориентација

Премиерот Зоран Заев истакна дека зборот „педер“ во неговата изјава го кажал како карактерна особина, а не како сексуална припадност, откако претходно рече дека нема да дозволи „ неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја симнат оваа Влада од власт “. Заев: Нема да дозволам неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер да ја

Заев: Извинување за ЛГБТИ луѓето, ќе се борам за нивните права како и досега

Заев: Извинување за ЛГБТИ луѓето, ќе се борам за нивните права како и досега

Премиерот Зоран Заев вели дека зборот „педер“ го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност, откако претходно денеска кажа дека нема да дозволи „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја симнат оваа влада од власт, одговарајќи на новинарско прашање дали знаел за рекетот на Бојан Јовановски – Боки

Заев појасни: „Педер“ го употребив за да дадам карактерна особина

Заев појасни: „Педер“ го употребив за да дадам карактерна особина

За тоа на кого мислел кога го употреби зборот „педер“, премиерот Зоран Заев се појасни на Твитер. Тој вели дека зборот „педер“ го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност, откако претходно денеска кажа дека нема да дозволи „неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер“ да ја симнат оваа влада од власт, одговарајќи

Заев: Зборот „педер” го употребив како карактерна особина, а не за сексуална припадност

Заев: Зборот „педер” го употребив како карактерна особина, а не за сексуална припадност

Премиерот Зоран Заев по реакциите на неговата изјава на официјалниот Твитер профил напиша дека зборот „педер“ го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност. „ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина,

Заев се извини на ЛГБТИ заедницата

Заев се извини на ЛГБТИ заедницата

Премиерот Зоран Заев преку Твитер упати извинување до ЛГБТИ заедницата и појаснување дека во изјавата што ја даде вечерва зборот „педер“   го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност. – ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив

Се огласи Заев: Зборот „педер" го употребив како карактерна особина

Се огласи Заев: Зборот „педер" го употребив како карактерна особина

Зборот „педер" го употребив како карактерна особина, а не да означам сексуална припадност. Ова го вели премиерот Зоран Зев по скандалозната изјава денеска дека педер нема да му ја сруши Владата. - „ЛГТБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив за да дадам карактерна

Заев: Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина

Заев: Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина

ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина, а не да означам сексуална припадност. Извинување за ЛГБТИ луѓето. Ќе се борам за нивните права, како и до сега.

Заев: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не како сексуална припадност

Заев: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не како сексуална припадност

Премиерот се огласи на Твитер каде напиша дека зборот „педер“ го употребил како карактерна особина Премиерот Зоран Заев предизвика бурни реакции во јавноста во врска со изјавата во која рече дека нема да дозволи еден суетен новинар, криминалци и „педер“ да ја срушат Владата. Поради тоа, премиерот се огласи на Твитер каде напиша дека зборот „педер“

Заев се извини на ЛГБТИ заедницата

Заев се извини на ЛГБТИ заедницата

Премиерот Зоран Заев преку Твитер упати извинување до ЛГБТИ заедницата и појаснување дека во изјавата што ја даде вечерва зборот „педер“ го употребил за да даде карактерна особина, а не да означи сексуална припадност. – ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив

ЗАЕВ: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не како сексуална припадност!

ЗАЕВ: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина, а не како сексуална припадност!

ЛГБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина, а не да означам сексуална припадност. Извинување за ЛГБТИ луѓето. Ќе се борам за нивните права, како и до сега, напиша Зоран Заев на твитер по неговата денешна изјава дека нема да дозволи „еден

Заев се извини: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина

Заев се извини: Зборот „педер“ го употребив како карактерна особина

По жестоките реакции на јавноста, вечерва премиерот Зоран Заев упати извинување до ЛГБТ заедницата и рече дека зборот „педер“ го употребил како карактерна особина. -ЛГТБТИ заедницата ја има мојата голема почит. Затоа, пред да го употребам зборот „педер“ упатив извинување. Тој збор го употребив за да дадам карактерна особина, а не да означам сексуална