(ФОТО) ЗАЕДНО ИМААТ 211 ГОДИНИ: Според „Гинис“ тие се најстариот пар на сите времиња

Џон Хендерсон има 106., а неговата сопруга Шарлот 105. години. Љубовната приказна на Хендерсонови буквално го преживеала тестот на времето, а на 15. декември оваа година ќе прослават 81. година брак. Заедно имаат 211. години, а сега е и службено – брачниот пар од Остин, Тексас и’ официјално е прогласен  за најстар жив пар на светот, наведуваат од Guinness