притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: ВО ЕУ НЕМА СО ЗАЕВ, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

ВМРО-ДПМНЕ: ВО ЕУ НЕМА СО ЗАЕВ, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал

Хајредини: Продажбата на државното земјиште кај ШИК „Јелак“ е ШКОЛСКИ ПРИМЕР ЗА КОРУПЦИЈА НА НАЈВИСОКО НИВО

Хајредини: Продажбата на државното земјиште кај ШИК „Јелак“ е ШКОЛСКИ ПРИМЕР ЗА КОРУПЦИЈА НА НАЈВИСОКО НИВО

За поранешниот функционер и аналитичар Џевдет Хајредини, продажбата на државното земјиште во Тетово кај поранешен ШИК „Јелак“ е школски пример на корупција. Школски пример на корупција од највисоко до најниско ниво е продажбата на државното земјиште кај поранешниот ШИК “ЈЕЛАК” во Тетово. Не држи објаснувањето на Премиерот Заев, кога вели “нека се гради

ВМРО-ДПМНЕ: ВО ЕУ НЕМА СО ЗАЕВ, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

ВМРО-ДПМНЕ: ВО ЕУ НЕМА СО ЗАЕВ, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал

Хајредини: Продажбата на државното земјиште кај ШИК „Јелак“ е ШКОЛСКИ ПРИМЕР ЗА КОРУПЦИЈА НА НАЈВИСОКО НИВО

Хајредини: Продажбата на државното земјиште кај ШИК „Јелак“ е ШКОЛСКИ ПРИМЕР ЗА КОРУПЦИЈА НА НАЈВИСОКО НИВО

За поранешниот функционер и аналитичар Џевдет Хајредини, продажбата на државното земјиште во Тетово кај поранешен ШИК „Јелак“ е школски пример на корупција. Школски пример на корупција од највисоко до најниско ниво е продажбата на државното земјиште кај поранешниот ШИК “ЈЕЛАК” во Тетово. Не држи објаснувањето на Премиерот Заев, кога вели “нека се гради

ВМРО-ДПМНЕ: Заев преку Панама пере пари, а обвинителството спие

ВМРО-ДПМНЕ: Заев преку Панама пере пари, а обвинителството спие

„Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ. Според партијата, инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал средба

ВМРО-ДПМНЕ: Криминалот не смее да остане неказнет

ВМРО-ДПМНЕ: Криминалот не смее да остане неказнет

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот. Инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал средба како што слушнавме од снимката која ја објавија

Хајредини: Школски пример на корупција е продажбата на државното земјиште кај ШИК „Јелак“ во Тетово

Хајредини: Школски пример на корупција е продажбата на државното земјиште кај ШИК „Јелак“ во Тетово

Хајредини: Школски пример на корупција е продажбата на државното земјиште кај ШИК „Јелак“ во Тетово За поранешниот функционер и аналитичар Џевдет Хајредини, продажбата на државното земјиште во Тетово кај поранешен ШИК „Јелак“ е школски пример на корупција. -Школски пример на корупција од највисоко до најниско ниво е продажбата на државното земјиште

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

Инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал средба како што слушнавме од снимката која ја објавија медиумите, по што дал и 300.000 евра и 2000метри квадратни поткуп за да му се заврши работа. Но и ветување дека откако ќе се заврши работата ќе даде уште 4 милиони евра. Фирмата на која гласи

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

Tоп Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие 4 минути ago Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот, велат од ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Заев преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

ВМРО-ДПМНЕ: Заев преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака

Инвестицијата на Дака е панамска шема за перење пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал средба како што слушнавме од снимката која ја објавија медиумите, по што дал и 300.000 евра и 2.000 метри квадратни поткуп за да му се заврши работа. Но и ветување дека откако ќе се заврши работата ќе даде уште 4 милиони евра, се вели во денешното

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот. Инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал средба како што слушнавме од снимката која ја објавија

Вo ЕУ нeмa со Заев, кoj пpeкy Пaнaмa пepe пapи co aнти ЕУ бизниcмeнoт Дака, а oбвинитeлcтвoтo cпиe

Вo ЕУ нeмa со Заев, кoj пpeкy Пaнaмa пepe пapи co aнти ЕУ бизниcмeнoт Дака, а oбвинитeлcтвoтo cпиe

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака а обвинителството спие

ВМРО-ДПМНЕ: Во ЕУ нема со Заев кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака а обвинителството спие

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал

Хајредини: Продажбата на земјиште кај ШИК „Јелак“ во Тетово е школски пример на корупција

Хајредини: Продажбата на земјиште кај ШИК „Јелак“ во Тетово е школски пример на корупција

За поранешниот функционер и аналитичар Џевдет Хајредини, продажбата на државното земјиште во Тетово кај поранешен ШИК „Јелак“ е школски пример на корупција. Школски пример на корупција од највисоко до најниско ниво е продажбата на државното земјиште кај поранешниот ШИК “ЈЕЛАК” во Тетово. Не држи објаснувањето на Премиерот Заев, кога вели “нека се гради

ВМРО-ДПМНЕ: Инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие

Во ЕУ нема со Заев, кој преку Панама пере пари со анти ЕУ бизнисменот Дака, а обвинителството спие. Згора на тоа Маричиќ кој треба да се бори против тој криминал вели дека не слушнал за скандалот. Инвестицијата на Дака е панамска шема за перење на пари во Македонија одобрена од Заев, со кого Дака имал средба како што слушнавме од снимката која ја објавија

Велјановски: Заев - Дака панамската шема за перење пари и криминал за 2000 стана во Тетово ќе го уништи градот

Велјановски: Заев - Дака панамската шема за перење пари и криминал за 2000 стана во Тетово ќе го уништи градот

Една недела откако го објавивме случајот власта молчи. Зделката за која слушнавме пред изборите дека е средена со поткуп од 300.000 евра и 2.000 квадрати простор, плус уште 4 милиони евра откако ќе се заврши работата, власта ја заврши на само еден ден по формирањето на владата. Ова се документи на кои што може да се види дека сопственик на земјиштето