притисни ентер »

Погледнете како овој пензионер и покрај карантинот отиде на кафе – КАКО ГОСПОДИН! (ВИДЕО)

Погледнете како овој пензионер и покрај карантинот отиде на кафе – КАКО ГОСПОДИН! (ВИДЕО)

Тој ја облече својата јакна, и се упати кон вратата, а притоа не обрнуваше воопшто внимание на молбите на својата ќерка, па така и кажа само ЧАО. Ширењето на коронавирусот предизвика вонредна состојба во многу земји, но и домашни карантини кои буквално ги излудеа луѓето. Една од главните мерки за заштита е постарите, но и помладите да останат во своите

(ВИДЕО) На тврдоглав Италијанец не можеле да му докажат дека не смее надвор на кафе – снимката станала хит!

(ВИДЕО) На тврдоглав Италијанец не можеле да му докажат дека не смее надвор на кафе – снимката станала хит!

Постарите лица се особено загрозени кога станува збор за заразување со корона вирусот и им се препорачува да не излегуваат додека трае пандемијата, но многу членови на семејството се наоѓаат на тешки маки на своите родители, баби или дедовци да ги наговорат тоа да го почитуваат. Во таков проблем се нашла и една Италијанка која на својот татко никако